Jeg kunne også bare finde et job, jo... Kasper.

Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 27 dage siden
"Drikker du kaffe?" spurgte manden, som noget nær det første fornuftige spørgsmål. Jeg svarede ham, at jeg i hvert fald yderst sjældent siger nej tak til kaffe. Jeg bemærkede stemningen, lokalets indretning, samt de individer som i lokalet befandt sig. Trods, at jeg ikke er i besiddelse af et akademisk eksamensbevis - kunne jeg hurtigt, efter blot én overfladisk konversation med en gul vest- beklædt kommunalslave - konstatere at mit verbale forråd af ord, samt retorikken som støtteelement - var langt mere avanceret end førhen set på denne forladte, åh - så glædeforladte genbrugsstation. Jeg er heldig, og jeg siger hurra - for min såkaldte "sagsbehandler" - han er søreme en kvalificeret gut, til udførelse af det stykke socialpædagogiske arbejde som han er ansat til. Han kalder dette for: "En mulighed for at få en fod indenfor, i arbejdsmarkedet" - og jeg er ret så sikker på, at imellem sætningerne som direkte opfordrede til, at jeg skulle "tage mig sammen" - var der også at spore, utællelige forsøg på at påvirke mit realistorienterede sind om, at dette var muligheden for at "komme videre i livet". Dét sagde han!

Min sagsbehandler mener at en ung, belæst, samt til tider en kende højrøvet naturvidenskabsinteresseret, langskægget fritidsmusiker som jeg er, potentielt kan så frø, og lade væksten lede mig til nye præstationsrige tider - på en nedlagt genbrugsstation, i selskab med højest "motiverende" og "intelligente" mennesker iført gule veste, hvis ypperste kvalifikationer er at brænde haveaffald af.

Gud fader bevares.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg kunne også bare finde et job, jo... Kasper. er publiceret 13/04-2015 15:16 af Kasper Lund (Dynamikken).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.