Ikke mange weekender endnu...

Med hovedet et vist sted
Caby
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
6 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
5 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
9 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
14 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
5 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
3 år siden
Israel
Salomon
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
4 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
6 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
10 år siden
Ny Picanto
Peter
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
12 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
7 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
9 år siden
End og week
Martin Micha...
2 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
8 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
2 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
7 år siden
Jeg er her for at skrive
Bjørn Langki...
24 dage siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
6 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
5 år siden
På falderebet
Sean
1 år, 4 måneder siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
7 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
10 år siden
Så gik der endnu en weekend...
Og det er lidt vildt, at når man som jeg deler weekenderne op i børneweekender og voksenweekender, så er den weekend vi lige har haft den næstsidste voksenweekend inden Lille-bæbs.
Så synes jeg pludselig det er tæt på!!!

Fredag skulle Lucas have tro kammerater på besøg, de skulle lave mad fra hans monsterkogebog, og se uhyggelige film, og ellers bare drengehygge. En Halloween-ting han har haft planlagt siden vi flyttede hertil i marts.
Jeg havde så lovet Helene, at hun også kunne få én med hjem, men dog ikke til aftensmad. Vi havde så ikke fået lavet nogen aftale med nogen, for aftenen før var der pludselig en lille næsten-voksen-kat, der fulgte efter os hele vejen hjem fra spejder, så da vi kom hjem (i forvejen lidt sent i.fht. aftensmad) måtte vi lige ringe ejerne op, og vente på at de kom... Jeg havde ikke alt for meget tillid til at katten kunne passe på sig selv, da den på hjemturen hele to gange havde løbet ud på vejen næsten foran en bil. Jeg kunne heller ikke tage den med ind til Tiggyline, så jeg lokkede den til mig med noget mad, og sad så 15-20 minutter udenfor og ventede på dens ejere (den både spandt og kælede, selvom den tydeligvis var lidt anspændt, så helt galt var det ikke).
Men vi kom så først til at spise kl halv 8, så da vi var færdige handlede det bare om at gøre ungerne sengeklar, og først efter de var faldet i søvn kom jeg i tanker om at vi havde glemt at lave en aftale. Besluttede at der måtte være nogen der kunne komme med hjem et par timer, hvis vi ringede kl 1 når de har fri.
Fredag kom jeg så op på skolen lidt over et. Mødte Lucas med de to drenge han havde lavet aftlae med og med naboens dreng, der også går i klassen. Ikke særlig overraksende egentlig, havde tænkt på at han nok ville slutte sig til dem.
De gik hjem, og jeg gik i SFOen efter Helene. Der sad og legede med én af sine nye gode venner, en dreng fra klassen, som hun også går til spejder med. (Det var så sødt, da jeg havde afleveret hende til spejder torsdag aften, og han havde set hende rykkede han straks til side i rundkredsen, og rakte hånden frem mod hende, for at hun skulle stille sig hos ham).
Så ham ringede vi da til, og efter ti forsøg, lykkedes det også at skabe kontakt (han er tvilling, og hans tvilling skulle holde fødselsdag for sin klasse fredag, og han selv skulle holde fødselsdag lørdag, så jeg var blevet advaret om at de havde tyve børn med hjemme, og de måske ikke lige hørte deres telefoner).
Og så stod jeg pludselig derhjemme med 6 overgearede børn, og tænkte lidt over hvorfor jeg gjorde den slags ting ;) Hehe...
Ej de hyggede sig rigtig godt. Der var et par smågnidninger, men intet alvorligt.
Helene og hendes ven bagte græskarmuffins, og tog opgaven meget højtideligt (og det blev nogle gode muffins!!)
Da klokken var omkring 3 var drengene deroppe begyndt at være lettere rastløse, og kunne ikke blive enige om hvad de havde lyst til at lave. Jeg havde planlagt at de skulle gå i gang med maden omkring kl 4, og de 'små' var heller ikke færdige med deres muffins endnu, så jeg havde ikke noget praktisk at sætte dem til. Så de blev smidt udenfor alle 4 og det var vist det der manglede. De legede fantasisk i den time :)
Selve madlavningen var en sjov sag... Drengene hyggede sig, men jeg måtte lige holde tungen lige i munden for at styre hvad de 4 lavede hver især. De havde allesammen fuld styr på hvordan og hvorledes... på hver deres måde :S
Men det lykkedes og kl lidt over fem spiste de. Og der var god tid til at pynte sin egen muffin bagefter,og se film... (Helene og hendes ven havde fået nogen i forskud, da han jo ikke skulle blive til efter maden).
Og jeg var TRÆT!!!
Og var lykkelig da de satte sig op og se film, og der blev ro... Men det varede kun de 10-15 minutter, deres muffins og popcorn holdt... Bo var imellemtiden kommet hjem og gået i gang med at lave mad til os, og jeg ville bare gerne have ro i mit trætte hovede, og glædede mig efterhånden lidt til at klokken blev 8, og de blev hentet...
Og gud ske tak og lov for Disney Sjov!!! For da de havde forsøgt sig frem med tre forskellige spil, stoppede Helene sin "Far til fire"-film henne fra sofaen, og de opdagede at Disney Sjov var ved at gå igang... Det kunne af en eller anden grund bedre holde dem fanget end alverdens spil og film :)
Men det var en rigtig hyggelig dag for dem tror jeg bestemt!!
Så skidt være med at jeg blev lidt træt, og kunne have lagt mig selv i seng kl 8.

Lørdag var lidt en dovnedag, men om aftenen var Bo og jeg inviteret ud til Christina og Kasper, sammen med Camilla (børnene var jo hos Daniel). Det var også rigtig hyggeligt. Chris og jeg lagde ud med at skære et græskar færdigt, som hun og Kasper ikke havde nået at lave færdigt. Og de havde lavet rigtig julemad til os :) Med Ris a la mande til dessert.
Og da det jo var Halloween skulle vi selvfølgelig se en uhyggelig film bagefter...
Søndag var vi lidt mere effektive... Ikke så effektive i begyndelsen af dagen, men om eftermiddagen fik vi endelig efter snart 2 år ombetrukket vores spisestole... Og jeg er rigtig glad for resultatet... Det er noget fint stof jeg fik købt!
Men det tog så også næsten fire timer alt i alt... Havde troet det nok ville tage 2 timer, men der havde jeg vist lige været for optimistisk ;)
Lucas lagde mærke til det med det samme han kom hjem i dag. Helene har stadig ikke opdaget det...

Og nu vil jeg så sætte mig hen og se fjernsyn med Bo (vi har jo pludselig fået 15 kanaler, efter vi er blevet nødt til at finde på en løsning som alternativ til vores gamle stueantenne), og så vil jeg overveje, om jeg skal tage på juleshopping igen imorgen... Hmmmm

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke mange weekender endnu... er publiceret 02/11-2009 22:05 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.