Ikke mange weekender endnu...

Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
12 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
9 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Skavanker
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
1 år, 3 dage siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Så gik der endnu en weekend...
Og det er lidt vildt, at når man som jeg deler weekenderne op i børneweekender og voksenweekender, så er den weekend vi lige har haft den næstsidste voksenweekend inden Lille-bæbs.
Så synes jeg pludselig det er tæt på!!!

Fredag skulle Lucas have tro kammerater på besøg, de skulle lave mad fra hans monsterkogebog, og se uhyggelige film, og ellers bare drengehygge. En Halloween-ting han har haft planlagt siden vi flyttede hertil i marts.
Jeg havde så lovet Helene, at hun også kunne få én med hjem, men dog ikke til aftensmad. Vi havde så ikke fået lavet nogen aftale med nogen, for aftenen før var der pludselig en lille næsten-voksen-kat, der fulgte efter os hele vejen hjem fra spejder, så da vi kom hjem (i forvejen lidt sent i.fht. aftensmad) måtte vi lige ringe ejerne op, og vente på at de kom... Jeg havde ikke alt for meget tillid til at katten kunne passe på sig selv, da den på hjemturen hele to gange havde løbet ud på vejen næsten foran en bil. Jeg kunne heller ikke tage den med ind til Tiggyline, så jeg lokkede den til mig med noget mad, og sad så 15-20 minutter udenfor og ventede på dens ejere (den både spandt og kælede, selvom den tydeligvis var lidt anspændt, så helt galt var det ikke).
Men vi kom så først til at spise kl halv 8, så da vi var færdige handlede det bare om at gøre ungerne sengeklar, og først efter de var faldet i søvn kom jeg i tanker om at vi havde glemt at lave en aftale. Besluttede at der måtte være nogen der kunne komme med hjem et par timer, hvis vi ringede kl 1 når de har fri.
Fredag kom jeg så op på skolen lidt over et. Mødte Lucas med de to drenge han havde lavet aftlae med og med naboens dreng, der også går i klassen. Ikke særlig overraksende egentlig, havde tænkt på at han nok ville slutte sig til dem.
De gik hjem, og jeg gik i SFOen efter Helene. Der sad og legede med én af sine nye gode venner, en dreng fra klassen, som hun også går til spejder med. (Det var så sødt, da jeg havde afleveret hende til spejder torsdag aften, og han havde set hende rykkede han straks til side i rundkredsen, og rakte hånden frem mod hende, for at hun skulle stille sig hos ham).
Så ham ringede vi da til, og efter ti forsøg, lykkedes det også at skabe kontakt (han er tvilling, og hans tvilling skulle holde fødselsdag for sin klasse fredag, og han selv skulle holde fødselsdag lørdag, så jeg var blevet advaret om at de havde tyve børn med hjemme, og de måske ikke lige hørte deres telefoner).
Og så stod jeg pludselig derhjemme med 6 overgearede børn, og tænkte lidt over hvorfor jeg gjorde den slags ting ;) Hehe...
Ej de hyggede sig rigtig godt. Der var et par smågnidninger, men intet alvorligt.
Helene og hendes ven bagte græskarmuffins, og tog opgaven meget højtideligt (og det blev nogle gode muffins!!)
Da klokken var omkring 3 var drengene deroppe begyndt at være lettere rastløse, og kunne ikke blive enige om hvad de havde lyst til at lave. Jeg havde planlagt at de skulle gå i gang med maden omkring kl 4, og de 'små' var heller ikke færdige med deres muffins endnu, så jeg havde ikke noget praktisk at sætte dem til. Så de blev smidt udenfor alle 4 og det var vist det der manglede. De legede fantasisk i den time :)
Selve madlavningen var en sjov sag... Drengene hyggede sig, men jeg måtte lige holde tungen lige i munden for at styre hvad de 4 lavede hver især. De havde allesammen fuld styr på hvordan og hvorledes... på hver deres måde :S
Men det lykkedes og kl lidt over fem spiste de. Og der var god tid til at pynte sin egen muffin bagefter,og se film... (Helene og hendes ven havde fået nogen i forskud, da han jo ikke skulle blive til efter maden).
Og jeg var TRÆT!!!
Og var lykkelig da de satte sig op og se film, og der blev ro... Men det varede kun de 10-15 minutter, deres muffins og popcorn holdt... Bo var imellemtiden kommet hjem og gået i gang med at lave mad til os, og jeg ville bare gerne have ro i mit trætte hovede, og glædede mig efterhånden lidt til at klokken blev 8, og de blev hentet...
Og gud ske tak og lov for Disney Sjov!!! For da de havde forsøgt sig frem med tre forskellige spil, stoppede Helene sin "Far til fire"-film henne fra sofaen, og de opdagede at Disney Sjov var ved at gå igang... Det kunne af en eller anden grund bedre holde dem fanget end alverdens spil og film :)
Men det var en rigtig hyggelig dag for dem tror jeg bestemt!!
Så skidt være med at jeg blev lidt træt, og kunne have lagt mig selv i seng kl 8.

Lørdag var lidt en dovnedag, men om aftenen var Bo og jeg inviteret ud til Christina og Kasper, sammen med Camilla (børnene var jo hos Daniel). Det var også rigtig hyggeligt. Chris og jeg lagde ud med at skære et græskar færdigt, som hun og Kasper ikke havde nået at lave færdigt. Og de havde lavet rigtig julemad til os :) Med Ris a la mande til dessert.
Og da det jo var Halloween skulle vi selvfølgelig se en uhyggelig film bagefter...
Søndag var vi lidt mere effektive... Ikke så effektive i begyndelsen af dagen, men om eftermiddagen fik vi endelig efter snart 2 år ombetrukket vores spisestole... Og jeg er rigtig glad for resultatet... Det er noget fint stof jeg fik købt!
Men det tog så også næsten fire timer alt i alt... Havde troet det nok ville tage 2 timer, men der havde jeg vist lige været for optimistisk ;)
Lucas lagde mærke til det med det samme han kom hjem i dag. Helene har stadig ikke opdaget det...

Og nu vil jeg så sætte mig hen og se fjernsyn med Bo (vi har jo pludselig fået 15 kanaler, efter vi er blevet nødt til at finde på en løsning som alternativ til vores gamle stueantenne), og så vil jeg overveje, om jeg skal tage på juleshopping igen imorgen... Hmmmm

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke mange weekender endnu... er publiceret 02/11-2009 22:05 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.