Lige på målstregen

Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Hey dagbog, - Yes det lykkes, well, flere ting..men noget kan jeg endnu ikke røbe for dig...kan kun sige Jesters Jakke har hjulpet.

Den anden ting er, at jeg købte en ny harddisk til min playstation..og alle siger, at det skulle være lige til at ordne..bare ud med den gamle og ind med den nye..ja tak..men sådan er det ikke mere. og jeg vidste ikke mine levende råd i lang tid..den blev ved med ikke at ville gå i gang med at formatere..og snakkede om, at jeg ikke havde version 3.01 på den..ok..jeg fandt et sted med en der havde det samme problem (endelig) men han fik blot at vide, at en anden var glad for han ikke skulle skifte sin..og den 3. og sidste svar på hans råb om hjælp var...har du fundet løsningen? efter endnu mere intensiv søgning..endda på kinesisk tror jeg nok det var..(fik det oversat) så fandt jeg frem til at svar..ind på selve stedet for maskinen, og hent så 3.0.1 versionen ned på en usb pen..ok tak, godt jeg havde sådan en..dog kun med plads til 4gb..den version skulle ligges på pennen under en mappe der hed ps3 , uden en mappe inden i der hedder Update..jeg stak nervøs pennen i min ps3'er.bad en stille bøn til gud om, at han måtte hjælp og lade det virke..den tykkede en del tid..og jaaaaaa, den formaterede..og installerede det hele :) imens havde jeg ringet til min bror..han ringede nu tilbage..og jeg kunne fortælle ham om mit problem, men at jeg havde løst det..fortalte at alle jo sagde det var så let..og det troede han jo også det var..men det er lidt mere indviklet nu..for en som mig, der ikke har nogen teknisk snilde.


nu er jeg igang ingen..resten er smooth sailing..jeg er ved at installere de få spil jeg har købt i ps3 storen igen..poker, bomberman, og uno...så skal jeg have lavet en bokser igen..så jeg kan forsvare min titel imod mr "duck"

så det var lige på målstregen for, inden jeg havde revet mit skæg af i frustration *GG*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lige på målstregen er publiceret 03/11-2009 16:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.