Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Den forlængede weekend nydes fuldt ud. Jeg er dog stadigvæk syg, har ikke som udgangspunkt mulighed for at træne, og nå mine fysiske mål for dagen, eller at følge det program jeg ligesom har spenderet ressourcer og tid på, at skræddersy til mig selv.

"Hurra!" mumler jeg ind over spisebordet. "Du har ret!" svarer jeg tilbage. Det er blot fordi, at nu er det hele to dage i træk, at jeg skriver i dagbogen.

I morgen skal jeg - naurligvis - på skole igen. Læsning, undervisning, og opgaveløsning- samt fremlæggelse - alt det, er med til at udvide mit intellekt. Men med fare for, at der kunne sidde én fra min klasse og læse med her, så vil jeg bare lige sige: "Fornærmende indhold kan forekomme". Nej. "Fornærmende indhold vil helt sikkert motherfucking forekomme". Fordi..

At møde ind, i et klasselokale som både lyder som, og søreme også ligner mit første folkeskole-klasselokale er foruroligende - taget det faktum i betragtning, at vi er voksne mennesker. Jeg synes at det er sagen fuldkommen underordnet hvilken uddannelsesgrad der er tale om. På enhver uddannelse hvor majoriteten af studerende har: haft minimum 2 jobs, minimum 1 barn, og har boet for sig selv, eller sammen med andre i minimum 3 år - jamen så forventer en motherfucker, at klasselokalets lydniveau, klokken fucking otte om morgenen er stille og roligt, men nej!

Det er uundgåeligt. Det er essentielt for folk at gøre det, og fuldstændig utænkeligt for dem at undlade - at ævle i et forstyrrende lydniveau, med alle andre end sidemanden, og helst en i den anden ende af lokalet. Samtaleemnerne skal helst kredse om irrelevante emner i forhold til uddannelsen, og allerhelst personlige emner omkring deres sexliv - eller mangel på samme, måske deres børns sprudlende udvikling - eller mangel på samme.

Jeg er den der fyr der møder ind med headphones på. Som ikke tager disse af førend at underviser tydeligt står i lokalet og laver fem- syv forskellige internationale tegn med hænderne for hørehæmmede som betyder "luk røven". Oh well..

Måske jeg bare burde droppe lortet og finde mig et fuldtidsjob alligevel. Hahah.

Rigtig god fridag derude!

- Kasper Lund.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Update - Kasper Lund er publiceret 16/05-2016 08:06 af Kasper Lund (Dynamikken).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.