Lidt af det ene og det andet :)

Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Øv! Altså, øvelse
Ansu Orheim ...
10 måneder, 2 dage siden
Svaler hviler i tagskægge...
Ansu Orheim ...
10 måneder, 25 dage siden
Til ingen bestemt
Ansu Orheim ...
1 år, 9 måneder siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
2 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
6 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
2 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
10 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
5 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
10 år siden
No name girl
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
5 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
14 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
11 måneder, 17 dage siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
4 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Det er sørme ellers ikke let at få tid til at skrive herinde... Enten går min computer ned som jeg endelig har tid (har en at skifte ud med, men har for vane at tage den anden og gider ikke til at starte en ny op, når den anden lige er gået ned - dovenskaben længe leve!), eller også tror jeg at jeg har tid, hvorefter børnene ryger i totterne på hinanden, og pludselig skal der mægles og ryddes af efter baladen hvorefter det så er blevet tid til at sætte aftensmaden igang, eller også vælger jeg at vente til aftentide, MEN falder i søvn mens ungerne bliver puttet. Kan godt forstå det var gået lidt i stå for mig, men nu har jeg jo lige fået blod på tanden igen - kan godt lide at skrive herinde :)

Hverdagen er over os igen! De daglige to-tre maskinvaske er nu kortet ned til en daglig, hvoraf en flyverdragt gerne fylder halvdelen af maskinen 3 ud af 5 dage... HEHE, vinterhalvåret er bare skønt ;)
Da det pludselig væltede ned med sne i lørdags smed børnene og jeg alt hvad vi havde i hænderne og styrtede ud i det. Vi fik bygget en snemand med en snekat ved sin side, og Helenes lille ven, Mathias på tre, fra den anden længe i gården kom over og var lidt med (Det var hans sparsomt trillede kugle der endte med at udgøre katten).
Søndag... er lettere blank i min hukommelse... tror bare vi slappede af og stenede lidt...
Mandag er en lang dag, hvor jeg lukker børnehaven, og min mor henter så børnene og vi spiser oppe hos mine forældre. Det er en dejlig hyggelig mandagstradition. Man kan hurtigt glemme at sætte tid af til at se og spise med sine forældre tit nok, så det er jo dejlig med en ugentlig aftale. Nu har mine forældre fået vandskade i køkkenet, så de kan slet ikke bruge noget vand derude. De skal have en affugter ud og have brækket hele gulvet op og jeg skal gi' dig. Har sagt de må komme ud til os og spise en aften. Tirsdag måske? Må jeg lige tale med dem om.

Igår hvor jeg så havde tidligt fri, var jeg i banken og få oprettet en budgetkonto. Camilla (min kære storesøster) tog med mig, hun har sagt i snart et halvt år jeg skulle gå op og få det gjort. Nu tog hun selv med derop for at sikre der skete noget. Jeg havde sikkert også fundet ud af at udskyde det, hvis ikke vi havde lavet den aftale. (Tak Camilla!).
Bagefter måtte jeg igen ringe til statsforvaltningen. Er bange for det er en lidt sløv sagsbehandler, der er sat på vores sag. (Bryder mig ikke om at sige sådan om andre, for måske har de deres gode grunde - meeen jeg kan have mine tvivl i denne sag). Dengang jeg i sin tid havde sendt ansøgningen afsted gik der en krig uden jeg hørte noget. Da jeg synes jeg havde været tålmodig, belsuttede jeg at være tålmodig lidt endnu, og da det var sket ringede jeg op, og fik bekræftet at sagen var ganske ukompliceret, og hende jeg talte med forstod ikke jeg intet havde hørt endnu. Hun ville rykke sagsbehandleren. Så gik der heller ikke mange dage før jeg, 4.dec., fik en udmelding, bla blabla, vi har tænkt os at pålægge blablabla. Og så troede jeg jo alt var i fineste orden. Er åbenbart ikke så god til at nærlæse (hader at indrømme når jeg har taget fejl), så jeg skulle stadig vente (indvendingsfrist) 10 dage på den endelige afgørelse, før jeg kunne ansøge kommunen om at lægge ud og i stedet få dem til at opkræve fra Daniel. Dvs. omkring d. 14 dec. regnede jeg med, at der ville komme noget, da jeg endelig forstod, hvad det handlede om :S
Det nåede ikke frem før jul, og der er jo også julepost, der kan forsinke og folk kan jo gå på juleferie... Ikke fedt for mig, men dog en ting de skal have... Men nu halvanden uge inde i januar, var der stadig intet kommet. Jeg ringer ind, venlig dame bekræfter endnu engang, at hun ikke forstår jeg intet har hørt, hun kan endda se, at jeg har sendt en mail (en mail jeg troede var gået tabt, da jeg intet svar fik - den er så i mellemtiden blevet uaktuel, har selv fundet en løsning), og hun ville da rykke sagsbehandleren. Det var igår, og allerede idag modtager jeg afgørelsen (stemplet igår, så den havde ikke været undervejs). Fantalastisk! Men nu er det bare at smutte til kommunen med de udfyldte papirer, og håbe på de er lidt hurtigere i optrækket.
På den lyse side får jeg nu for 3 måneder på én gang :)

I dag skulle Lucas så til skolebal. Han glædede sig helt vildt :) Så Helene og jeg skulle være alene hjemme. Vi lavede suppe og så Absalons Hemmelighed (adventsgave fra mormor og morfar), og fik popcorn til dessert. klokken 8 skulle vi så op og hente Lucas. Lidt sent for Helene, da hun plejer at være i seng kl 8, men hun var nu ganske vågen af sig ;)
Der var så absolut ingen parkeringspladser ved skolen, så vi parkerer ved købmanden og går derover. Og vi bor et stykke uden for byen, så at gå hele vejen ville tage 1-1½ time tur-retur, men ellers synes jeg nu godt folk kan bruge benene lidt mere. De holdt på fortovene hele vejen ned til skolen på alle sider og kanter og bag ved biler der ellers holdt i afmærkede parkeringsbåse. Det er ikke en særlig stor by vi bor i, og jeg tvivler på at SÅ mange mennesker fra 0.-5. klasse bor udenfor byen. "Gud nåde og trøste os, om vi skal gå en tur på 10 minutter" (Aargh!). Nå skidt, vi fandt da en plads. Men vi fandt ikke Lucas. I hvert fald ikke de første 25 minutter vi rendte rundt og ledte. Jeg spurgte de fleste vi mødte om de havde set ham, det var der ingen der havde for nylig. Han var ikke i klasselokalet ikke i salen og danse. Ikke i SFO-lokalerne, ikke udenfor og ikke nede hvor de store har klasselokaler. Begyndte at blive lidt nervøs. Men så gik vi tilbage til klasselokalet og han sprang henimod mig med et smil og råbte "Endelig!!"
Hans ballon var åenbart sprunget, så han var gået fra klasselokalet lidt før, jeg var der første gang, for at hente en ny. Vi har bare krydset hinanden... PUHA!
Som forælder skal der nogengange ikke så meget til før de værste skrækscenarier springer frem på nethinden (eller også er jeg bare pylret?). Men altså: 25 minutter! Der var stort set ingen tilbage fra de yngre klasser, kun forældrerådsmedlemmer og dem med umulige børn. Og de havde i det mindste et barn ved siden af sig.
Men hjem kom vi, og fik puttet. Og han havde haft en god fest. Det er jo dejligt :)

Nu vil jeg også gå i seng. Skal tidligt op og starte min nye travian-konto op ('dørene' åbner kl 6 am). (skør? måske lidt... det er nu et meget skægt spil).

Godnat fra Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt af det ene og det andet :) er publiceret 10/01-2008 22:59 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.