8 år siden

Kakao og alt for korte ben

Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
6 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
3 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Nogen gange, når børnene skal sove, fortæller jeg eventyr. Hrolf (4 år) og Magni (7 år) er vilde med mine historier. Som de siger: "Fars historier er de bedste, for der kan man selv bestemme hvad der skal ske".

For nogle dage siden fortale jeg børnene et eventyr, hvor de var faret vil ude i skoven. Her møder de en magisk kålorm, som kan hjælpe dem hjem. Dvs. den kan hjælpe dem hjem, eller de kan få tre ønsker opfyldt i stedet.

Storebror Magni er mest den der fører ordet. Han er hurtig til at sige, at de gerne vil have ønskerne. Efter lidt betænkningstid, bruger han det første ønske på et kort, som de kan bruge til at finde hjem.

Så er det tid til det andet ønske og da de kun har tre ønsker, er ønskerne meget dyrbare. Magni tænker og tænker... og tænker. Pludselig lyder det fra underkøjen "kakao". Hrolf ønsker kakao og straks har børnene en stor kop kakao.

Mens Magni ligger og bander i overkøjen, over det spildte ønske, ligger Hrolf i underkøjen og forestiller sig hvor fantastisk det er, at sidde ude i skoven og drikke kakao med han storebror.

Magni vil ikke risikere, at Hrolf også spilder det sidste ønske. Så han skynder sig at ønske en bil, som de kan bruge til at køre hjem. Det viser sig desværre, at hans ben er for korte til at nå ned til pedalerne og de ender derfor med at gå den lange vej hjem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kakao og alt for korte ben er publiceret 05/12-2014 09:47 af Carsten Cederholm.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.