Undervisning
Hanna Fink (...
10 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
10 år siden
En slange i huset
Anastasia
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
5 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
7 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
1 år, 7 måneder siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
7 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
5 år siden
Så blev det fredag igen. Har en ting for fredage for tiden... Har været fuld de sidste fem fredage. Det hele startede til June's 19'års, hvor jeg snakkede med David for første gang og vi begyndte at skrive efterfølgende. Det er også efter det jeg prøvede at tage amo. Tror jeg har gjort det to byture. Amanda siger de har noget med ind i dag. Skal i byen med Asgar og Anne.. Men skal mødes med Amanda og Louise derinde.. De skal derind med Belinda.. David mødte hende i dag og hun sagde vi ikke havde snakket sammen de sidste par dage... Jeg fortalte ham om hvad jeg havde gjort. Han kommer måske i byen i aften... Vågnede til 3 beskeder på fb hvor David havde skrevet "ring" og 2 beskeder på snap hvor der stod om jeg kunne snakke.. Da jeg fik fat i ham, kunne han ikke huske hvad han ville... Typisk..!
Har overvejet om jeg skal fortælle Belinda om kis-episoden.. Jeg ved bare at hvis hun finder ud af det senere, så vil hun ALDRIG(!) tilgive mig! Men det ved jeg heller ikke om hun vil hvis jeg siger det nu.. Men ved ikke mere hvem som ved det og hvem jeg kan stole på.. Hvorfor er jeg så dum?
Har lige været inde og købe røg og vin.. Belinda har sagt til pigerne at jeg er på vej ud i noget skidt.. Det ved jeg ikke helt om jeg er.. Det synes jeg ikke ligenu. Hun kan komme igen når hun er 19 og stx student! Og btw, hvem er da af os, som render rundt med MDMA i sin pung? Lever bare livet lige nu og gør min ting. Har jo sabbat år for helved? Må man ikke have det sjovt?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 5.11.14 er publiceret 06/12-2014 14:20 af heriksen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.