Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Kan ikke helt finde ud af om jeg egentlig er i humør til at skrive... Men jeg gi'r det et forsøg...

Helene skulle til gymnastikopvisning i dag... Hun glædede sig virkelig... Det gjorde vi andre også. Vi havde aftalt med Daniel (der havde fået fri i dag, men måtte komme på arb indtil kl 12 pga sygemeldinger), at vi ville spærre en plads til ham. Der var inmarch kl 13, og bagefter var Helenes hold det første. Daniel sagde han ville være der allersenest et par minutter over 1. Meeen... Han dukkede ikke op. Helene havde virkelig glædet sig til at han skulle se hende, og da hun hørte at han ville komme med (i tirsdags da de havde gym sidste gang) jublede hun rundt og fortalte alle det... Så da hendes hold kom ud igen, kom hun hen og så han ikke var kommet... Og så græd hun - og græd og græd :( Hun kom ikke med på holdbilledet fordi hun bare sad hos mig med store røde øjne. Og der gik 2 timer før hun holdt op med at sige, hver gang hun kom til at smile eller sige noget sjovt: "Men det er faktisk slet ikke sjovt..."
Vi blev og så det næste hold også, der var hendes børnehavekammerater (hun selv kom jo på nabobyens hold). Imens vi så dem, kom besked fra Daniel at afløseren, aldrig dukkede op, så han var fanget... Det er så synd. Men han ville gerne komme forbi når han kunne slippe, og han havde købt en trøstegave til hende...
Men hun var rigtig god og så så glad og fin ud, som hun løb rundt deroppe. Så det var en god oplevelse trods alt :)
Så hjem og gøre klar til, kasseretparty...
Camilla, Christina og jeg har haft kasseret-party idag (en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor vi hver især tager ting med vi har besluttet vi ikke skal have mere, og ser om de andre vil have dem...) Det er helt vildt hyggeligt og tager altid meget længere tid, end vi tror... Bagefter står den som regel på video-hygge... I dag var vi så sent færdigt at vi gik dirkete til madlavning, og så gik der lidt party i den, da jeg blandede jordbær-drinks til os, og vi fandt en masse god musik på youtube (Fandt faktisk ud af at det er en af de ting jeg har savnet mest ved ikke at have internet - dét, at jeg ikke har haft alverdens musik liggende til fri afbenyttelse på youtube...)
Camilla skal op kl 5 imorgen (eller rettere idag) og eftersom vi går til sommertid, svarer det jo lidt til at skulle op kl 4. Så hun tog lidt tidligt afsted (v 11-tiden). Christina og jeg blev hængende (jeg bor her jo lissom, og Christina ville få Kasper til at hente hende når han tog hjem fra Computertræf, som alle vores 'drenge' er til her i weekenden). Så vi begyndte at lege... Jeg har i længere tid gået og tænkt på, at de dér ballondyr der er fyldt med mel, da må være en rimlig simpel ting at lave, og noget man kan lave med børnehavebørnene... Svaret er NEJ!
(Eller også brugte vi forkerte balloner og forkerte metoder). Det tog os ca ½ time at få fyldt en ballon op, sådan så den lige akkurat holdt den størrelse den har, når den ligger uoppustet... Det var et svineri af mel og jeg er helt overbevist om at et børnehavebarn ikke engang ville kunne få så meget i, som vi fik i (og det var ikke meget)... Vi havde godt nok også kun de aflange balloner, det har måske også noget at sige??
Anyway... Vores lille Worm1 blev færdig, og den blev supersød trods alt (Worm1, fordi den ligner en af de dér orme fra Worms Armageddon). Bagefter satte vi "Flawless" på, som Christina gerne vil have jeg skal se... 5 minutter inde sov vi begge :S
Og vågnede da filmen var slut, fordi Kasper skrev til Christina at nu var han på vej...
Superhyggelig aften og dag... Og jeg har fået mega ondt i halsen... Kunne også mærke det imorges, men har ikke følt noget hele dagen, men det vendte tilbage for fuld styrke, da min krop begyndte at slappe af.

Imorgen skal jeg med min far ud på gården og tage den snak med min tidligere udlejer... Jeg glæder mig ikke, men er glad for at min far er med, så jeg ikke bliver kørt om hjørner med... Er også begyndt at spekulere lidt over, om det overhovedet er lovligt, som det har været, at han måler min og nabolejlighedens forbrug (el og olie) sammen og så dele det midt over... For mit forbrug er virkelig minimalt (både fordi jeg ikke er fan af storforbrug, men også fordi jeg genre vil spare de penge)... Glemmer aldrig den dag i efteråret, hvor jeg havde syge børn, og undrede mig over at når dvd-afspilleren og opvaskemaskinen kørte samtidig, så røg strømmen - det plejede den altså ikke, men da den røg for tredje gang tog jeg fat i udlejer, og spurgte hvad der var galt... "Det er da fordi at naboen har sin varmeblæser kørende inde ved siden af - det er jo ikke rart at komme hjem til en kold lejlighed..." (jeg fik en forlængerledning så jeg kunne trække opvaskemaskinens strøm et andet sted fra)
SAY WHAT!!
De var ikke hjemme, og kom først hjem henad 5-tiden den dag (og denne episode var altså kl halv 9 om morgenen) men varmeblæseren skal da køre fuld drøn i den tid... Det' da klart!! Og det har jeg simpelthen betalt halvdelen af... Og sådan har det da nok været hver dag vinteren igennem...
SUK! Det bliver godt at få SIT EGET regnskab!! Må da helt sikkert spare nogle penge.
Ikke at jeg vil blande mig i, at naboen er storforbrugere, men det er da ærgerligt at vide at man selv forbruger minimalt og alligevel har en stor regning, fordi andre ikke behøver at spare :(

Nåh... Nu vil jeg gå i seng.
Vender nok tilbage imorgen med opdatering på den snak... Nu må vi se om jeg gider...

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En lørdag. er publiceret 29/03-2009 04:10 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.