Så blev jeg et telt-menneske :)

Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
3 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
11 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
12 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Molly og X
Enantiodrom
8 dage siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
10 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
7 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Så er vi hjemme fra campingtur i Helsingør.
Indvielsen af vores telt.
Det var en dejlig tur :)

Fredag morgen vågnede vi, og det stod ned i stænger! HM! Ikke ligefrem det der giver mest lyst til telttur. Blev enige om at tænke på alternativer til hvad weekenden kunne bruges til, hvis det ikke blev bedre. Godt nok kan man sikkert sagtens have en god telttur selvom det regner, men vi er ligesom nybegyndere, og det er nok vigtigt for fremtidige teltture, at man har haft en god førstegangsoplevelse. Og fredag morgen var det ikke bare regn - det var REGN!!! (I hvert fald ude hos os).

Skulle være på arbejde kl 7-15.
Katja skulle åbne børneahven 6.30, og da jeg kom kl 7 var der stadig ingen børn. Var glad for at få en morgensludder med hende, for hun er campingentusiast. Hun blev da også helt fyr og flamme da jeg nævnte det :)
Heldigvis blev vejret hurtigt bedre, og kl 10 strålede solen og vi lavede snobrød over bål med børnene.
Da der var en del børn, der var gået en dag tidligere på ferie, kunne jeg gå allerede halv 1, der er min normale tid, på min tidlige fredag.
Så hjem og pakke. Bo havde bagt pølsehorn, der er vores standard-lækker-ferie-mad-haps :) Og pølsehorn hedder det kun fordi der oprindeligt kom pølser i. De er virkelig luksusspise: selvølgelig er der standarden med pølse, så er der én med skinke og cheddar og ketchup. Og til vegetaren Michala, er der valnødde-/ostefyld, med lækre krydderier, og der er tun. Denne gang havde han lavet en dejlig fyld ud af tun, peberfugt og sød chilisovs, som han havde varmet i en gryde, før det kom i 'pølse'hornet med lidt ost. MUMS!

Vi kom afsted lidt i 3, og var fremme ved 5-tiden. Så slog vi teltet op, og det klarede vi meget godt :)
Vi skyndte os at smidebagagen ind i teltet, og gik så en turfor at se på byen, og for lige at handle lidt morgen mad og frokost til næste dag. Også skulle vi da have en lommelygte til at lyse med når det blev mørkt.

Hjem til teltet, og smide vores varer derind, og så ned og spise pølsehorn og melon på stranden. Der kom en mand med sin hund, og de legede lidt: Han kastede en sten ud i vandet, som hunden glad løb efter - en skuffende leg for hunden, da den aldrig fik fat i stenen, der hurtigt forsvandt i vandet.
Pludselig siger Bo:
"Hvad blev der egentlig afd den lille hund?"
"Hvilken lille hund?"
Vi kigger os omkring og der er ingen lile hund. Den havde gået bag en lille familie, der nu var på vej forbi os - uden en lille hund. Bo bliver helt nervøs for at den slet ikke har været der, og at det er ham der ser syner (eller hunde-genfærd). Han havde set på den i lang tid, og ventet på at se hvad der ville ske når den store hund fik øje på den. Men hvis den ikke fulgtes med familien, hvem havde den så fulgtes med??
Vi gik en tur ned langs vandkanten, og der var spor efter en mindre hund, men hvor var den blevet af???
Vi mødte et andet par, der spurgte om vi ledte efter rav. Det var lidt pudsigt at forklare dem, at vi i virkeligheden fulgte hundespor, på en hun vi ikke kendte, men som den ene af os mente at have set, selvom ingen andre havde set den... De synes vist også vi var lidt specielle... :S

Hjem og i sovepose. Vi var godt trætte og nåede slet ikke at få brug for lommelygten. Vi fik kun testet at den virkede, og så lå den ellers og ventede på at det blev mørkt...
Ved ikke hvor sent lokaltoget kører, men vi havde det lige fem meter fra vores telt, og jeg synes jeg vågnede halvt flere gange i løbet af natten, når det kørte forbi. (Men det har nok bare føltes som midt om natten, fordi jeg var så træt.
Efter morgenmad i teltet (vi havde ellers pænt siddet og ventet på at en familie skulle blive færdige med bordet, men lige som de havde fjernet den sidste tallerken, begyndte regnen igen) gik vi mod Kronborg, for at nyde området lidt, og for at klatre rundt på stenene ude foran, ved vandet (dér fandt jeg engang en sten, der ligner et papagøjehovede, så jeg har tæt tilknytning til det sted :) )og her i strandkanten foran Kronborg fandt vi endelig krabber (vi havde ellers ledt godt fredag aften) vi gravede bare godt ned i småstenene for at se om der var nogle fine sten imellem, og pludselig var der en krabbe, og én til - nogle små nogen. Og så var der marked ligeved siden af Kronborg, som vi da også lige tog et kig på, og jeg fandt en nederdel og en top, som jeg tog på om aftenen da vi skulle ud at spise. Vi fik også fyldt en pose med the og krydderier :)
Bagefter gik vi mod turen egentlige mål: Disc golf banen.
Vi havde tænkt vi skulle på Camping, og vi havde tænkt vi skulle prøve Helsingør disc-golf-bane så de to ting kunne ligeså godt kombineres :)
Vi nåede lige frem, da det begyndte at blæse lidt op. Vi satte os på en bænk og spiste lidt frokost før kampen. Imens trak skyerne sig tættere sammen. Så gik vi igang. De første to huller gik uden regn. Ved hul nummer tre begyndte man at få et dryp hist og her, ved hul nummer fem, stod det ned og der var lyn og torden for alle pengene... Det stilnede lidt af, ogvi genoptog kampen. Da vi nåede til 9. og sidste hul, strålede solen igen :)
På vej hjem så vi en lille kanin, der sprang rundt på fortovet. Vi prøvede halvhjertet at fange den uden held. Fulgte den til den løb ind i en have. to sekunde efter kom den pilende ud igen, med to drenge efter sig, og lidt efter dem kom en ældre dame. Det var ikke deres, men vi fulgte den sammen lidt. Og mødte på den måde de første to naboer, der heller ikke ejede den, men tilsyneladende havde de allesammen kaniner ;)
Den ene nabo mente den havde hoppet rundt i nabolaget i 14 dage... Bo og jeg gik videre hjemad.

Hjemme på campingpladsen, hvilede vi i en halv times tid, og så gik jeg ned og vaskede hår i håndvasken. Ikke det mest praktiske, men havde nu heller ikke tænkt med jeg skulle bruge penge på et brusebad... Mit hår blev da også fint at se på alligevel :)

Så vandrede vi igen ned igennem byen for at finde et sted at spise. Efter lang tids overvejen frem og tilbage, endte vi ved Vivaldi Caféen. Vi havde haft planer om at spise i en gårdhave, men der var alligevel akkurat dyrt nok de steder vi fandt, synes vi... Bagefter gik vi forbi et issted med italiensk is, og bestilte tre kugler hver, med flødeskum og chokoladesovs. Men tre kugler betød næsten 6 kugler... Det var nogle store kugler vi fik, og der var knap nok plads til chokolade og flødeskum. Det var lækkert men vi følte os også godt fyldt op bagefter...
Da vi kom hjem til campåingpladsen sad pludselig Katja med sin kæreste og smilede til os :) Hun havde sagt de måske ville kigge forbi os, da de selv skulle et smut til Helsingborg, men blev alligevel helt overrasket over at se dem. Vi fik vist vores fine telt frem og fik talt lidt om campinglivet og vind og vejr :) Det var rigtig hyggeligt, de ligge kiggede forbi :)
Så gik vi ind og læste jumbo-bog i lommelygtens skær (JUHU! Vi fik brugt den).
Og jeg sov stædig til kl lidt over otte. Vågnede mange gange uden at føle mig udhvilet og nægtede at stå op. Endelig vågnede jeg, af en masselynlåse der blev lynet op og i, i min drøm. Da jeg åbnede øjnene lå Bo der ikke mere, men jeg kunne se ham lige uden for kabinen og kunne pludselig godt regne ud at alle de lynlåse nok bare var Bo, der kravlede ud, og lukkede efter sig :)

Vi spiste morgenmad, gik en tur i øresundsakvariet, Bo fik sig en svømmetur i havet, mens jeg stak fødderne i og tog billeder. Og så var det hjem og slå teltet sammen igen.
Det føltes som en lang tur hjem, nok mest fordi vi sov halvdelen af tiden :) Og her kl halv 4 var vi endelig hjemme og fik vasket tøj og pakket ud.
Det har været en rigtig god første-telttur-oplevelse :)

Resten af dagen står på afslapning :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så blev jeg et telt-menneske :) er publiceret 13/07-2008 17:44 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.