11 år siden

Nu 'det jul igen

Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Så er vi i December. Tiden, hvor vi hygger om hinanden, bager småkager, køber gaver, pynter vores hjem, hører julemusik og ser julekalender på tv.

I torsdags pyntede jeg min lejlighed, og det er blevet rigtig hyggeligt. Det er blevet en lille julestue. Jeg har så ikke sat noget uden for min lejlighed, da jeg ikke vil have noget stjålet. Jeg købte den første julegave i går. Jeg har stadig nogle enkelte gaver, jeg skal have købt. Jeg har jo ikke ret mange penge at gøre med, så det bliver små ting til min familie, men det er også fint nok.

Der er godt nok mange julekalendere, der bliver sendt i år. På TV2 bliver "Jul i Valhal" og "The Julekalender" genudsendt. Jeg har set "The Julekalender" et par gange nu, så jeg gider ikke se den i år. "Jul i Valhal" er god, men jeg er lidt skuffet over den. Min mor kalder mig et omvandrende leksika om den nordiske mytologi - kan jeg gøre for, at jeg er super interesseret i vores oprindelige, nordiske tro, Asatro? Grunden til at jeg er skuffet over julekalenderen er, at vi ikke ser Odins kone, Frigg, Thors kone, Sif, Ull, den nordiske gud for al slags sport, og hvis jeg husker rigtigt, så ser vi heller ikke Frejas bror, Frej, gud for frugtbarhed og kærlighed. Derfor gider jeg ikke se "Jul i Valhal" i år. Jeg blev skuffet over den, da jeg så den første gang. De manglede så mange guder og gudinder.

Men jeg må sige, at den nye julekalender på DR1 "Julestjerner" af Wikke & Rasmussen er ret god. Den har grebet mig. Men jeg hopper ikke over på Ramasjang for at se "Bamses Julerejse", selvom den er så hyggelig :) Og jeg gider ikke se den der julekalender på DR2, hvad end den så hedder. Så i alt bliver det 5 julekalendere, der bliver sendt i år. Jeg kan godt nøjes med 1-2 julekalendere om året. 5 er lidt for meget. Så jeg holder mig til 1 i år.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nu 'det jul igen er publiceret 04/12-2012 19:30 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.