10 år siden

I'm back!

Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
10 måneder, 15 dage siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Ja, efter et helt år er jeg endelig tilbage. Jeg røg ind i en massiv skriveblokering samt depression og en masse sygdom. Lucky me... NOT!
Jeg tror, at grunden til min skriveblokering var min farfars død, faktisk i dag for et år siden, sjovt nok. Kom lige i tanke om det. Det var nok min måde at sørge over hans død. Så var der depressionerne, som fik mig helt ned i kulkælderen, og så kom al sygdommen oveni. Men forhåbentlig vender det til min fordel nu, for siden december har jeg haft det meget bedre. Ingen depression - selvom jeg er lidt deprimeret over gråvejret, vil gerne have en ordentlig omgang sne - eller sygdom. Jeg kløjes bare med min helårssnue, allergi, og de dage, hvor jeg ikke har lyst til at stå op og lave noget :)
Nå, men i september startede jeg på uni igen, hvor jeg nu studere latin. Jeg er på propædeutikken i øjeblikket, hvor jeg også har oldgræsk samtidig. Hold da op, hvor jeg HADER græsk nu. Jeg fandt det fascinerende i begyndelsen, men nu. Niks! Det tager mig 2 til 2½ time at oversætte en tekst, hvor det tager mig måske en lille times tid at oversætte en latinsk tekst. Jeg holder så meget mere af latin.
Vi skriver jo januar, og det hedder jo eksamensmåned på universiteterne, men desværre for mig har jeg været for meget væk fra timerne - mest pga. sygdom - så jeg skal til re-eksamener til februar, så jeg har længere læsetid. Jeg trøster mig med, at jeg ikke er den eneste på mit hold, der skal re-eksamener. Vi var også mega uheldige, hvad angår sygdom. I slutningen af august begyndte introdagene, og der begyndte al sygdomsræset. Folk dukkede ikke op, fordi de var syge, og sådan fortsatte det gennem hele første semester. Jeg blev selvfølgelig ramt og blev rask, men godt og vel to dage efter blev jeg syg igen. Sådan fortsatte det. Jeg var meget irriteret over det, for jeg faldt jo bagud med "lektierne" - der er jo ikke noget, der hedder lektier på uni. Så i november var der en uge, hvor jeg ikke tog på uni, for jeg var i en meget tung depression, og det er jo også en form for sygdom. Jeg havde ikke lyst til at lave noget som helst.
Nå, væk fra det. Lidt highlights. Jeg er blevet moster til to dejlige prinsesser, som jeg glæder mig til at møde. De bliver begge 1 i år. Min skriveblokering stoppede langt om længe i midten af november :D Overjoyed :D Juleaften. Hold kæft, jeg blev snotforkælet. Jeg fik et digital kamera af min storebror, og af hele familien fik jeg en bærbar! Jeg kunne dø lykkeligt. Jeg fik to ting, som jeg havde ønsket mig i, jeg ved ikke hvor lang tid. Nu skal jeg ikke slæbe min store stationære med mig overalt. En ren befrielse :D
Jeg har jo mange historier i gang i mit hoved. Jeg har sat dem alle på pause, fordi jeg er vendt tilbage til den historie, jeg begyndte på som 12-13 årig. Den fortjener al min opmærksomhed og at blive færdig. Jeg er så glad for at komme i gang med at at skrive igen. Jeg har virkelig savnet det. Den skriveblokering gjorde mig intet godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I'm back! er publiceret 07/01-2014 18:00 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.