Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
3 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
2 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
7 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
5 år siden
Uafsluttet tekst - proble...
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
30 sekunder mellem liv og...
Ida Hansen (...
2 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
4 år siden
Nu er klokken lige over midnat. Det har været en dejlig og lidt doven søndag. Der er ikke lavet ret meget, men en veninde ringede og sagde at hun gerne ville komme med et par lupiner til mig. Hun kom sidst på eftermiddagen og fik en kartoffel med. Carlo ovnstegte en dejlig kylling og dertil fik vi rester af salatbaren i går. Til dessert fik vi italiensk is og det smager jo himmelsk, og inden hun kørte hjem igen fik vi en kop kaffe med slik og bolsjer til.

Ikke mere end hun lige var kørt før Carlos søster ringede og fortalte at hvis vi ville have mindeord om bedste i Mandø-posten, så skulle det være i hænde inden onsdag. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle, men jeg sagde til hende, at jeg ville skrive noget og sende ned til dem. Skulderklap da de havde modtaget det. Så er det jo skønt.

Yngste datter kørte ligefra job til Aarhus efter en dejlig lille bil, som hun har købt. Hun kom vejen forbi og viste os bilen og vi var med ude at få en lille køretur.

Så det har alligevel været en dejlig dag og nu er der en lullekasse der mangler en Nellemor. Derfor siger jeg godnat.og tak. Sidste mand slukker.

Hyggehejsa fra søvnig Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var så den søndag. er publiceret 03/06-2013 00:22 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.