Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
6 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
16 dage siden
At være en skaldet kvinde...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
6 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
2 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
3 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
3 år siden
1-09
Halina Abram...
2 år siden
En tur forbi kirkegården....
Kianna Kitte...
9 måneder, 27 dage siden
Vores afdeling er flyttet i nye lokaler i en anden by og vi er langsomt ved at komme på plads det nye sted og lære alle de nye regler der er. Vores lokaler som vi sidder og arbejder i, kom ret hurtigt i orden, men vores mødelokale ligner stadig en byggeplads og der kommer måske et par håndværkere en eller to gange om ugen og laver lidt - så går de igen. Med den fart tager det vist lang tid inden vi kan tage vores mødelokale i brug. Og vi flyttede ind den 6. marts!

De har såmen ellers taget godt nok imod os her på det nye sted, men det var lidt svært at finde rundt i starten. Bl.a. skulle jeg ned i stedets centralkøkken og hente noget til vores afdeling. Så jeg sendte en e-mail for at spørge hvor køkkenet lå henne - og fik e-mail retur: "Køkkenet ligger ved siden af hotellet nedenunder kantinen og overfor byggeteknisk afd." Det er hvad jeg vil kalde en vejledende vildledning, når man ikke er kendt et sted. For folk som er intern kendt ville det måske give mening, men for folk udefra, er det totalt volapyk.

Men jeg fandt køkkenet :o)

Har desuden lige haft en super god weekend. Lørdag var jeg til TallShips i Fredericia med min veninde og hendes familie. Superskøn dag trods lidt regn og tordenskrald. Og ungerne hyggede sig og fik stempler i deres bøger så de kunne få deres præmier. Og vi voksne nød det også. Herlig dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vejledende Vildledning er publiceret 03/06-2013 10:10 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.