9 år siden

En mission i livet

Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
12 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
8 år siden
Det hele startede en dag i april måned i 2014. Eller det vil sige, naturligvis startede det ikke der. Det startede før det - men i april måtte jeg begynde at se det hele i øjnene.

Jeg lå på gulvet og lyttede til afslappende musik - alt imens jeg havde benene placeret på min seng. Det var ikke første gang, jeg lå i denne stilling - og det var heller ikke første gang, jeg fik budskabet. Men denne gang var der mere klart og tydeligt, end den foregående gang. Denne gang måtte jeg reagere på det. Jeg kunne ikke andet. Jeg ved ikke, hvor budskabet kom fra - eller hvordan jeg fik det. Men da jeg rejste mig fra gulvet, stod det klart for mig, at jeg havde en mission i livet, jeg ikke udførte. Jeg vidste, jeg blev nødt til at sige mit job op - og at jeg skulle arbejde med noget spirituelt. Mere vidste jeg ikke.

Næste morgen sagde jeg mit job op. Uden at vide, hvor livet ville føre mig hen, eller hvad jeg skulle. Men jeg vidste, at der var noget, jeg ikke gjorde, som jeg skulle gøre. Jeg vidste, jeg var klar til at begynde at gå vejen. Den vej, det hele tiden havde været meningen, jeg skulle gå.

Jeg sagde farvel til mit job. Jeg havde - trods mine unge år - haft en succesfuld karriere som cand.merc.'er. Men nu var der noget andet, der kaldte på vej. Spørgsmålet var, om jeg turde gå vejen? Jeg tog i hvert fald det første skridt nu...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En mission i livet er publiceret 06/03-2015 14:12 af Salomon.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.