Kreativ igen
David Hansen...
2 måneder, 7 dage siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Jeg vågnede denne morgen og var træt. Meget træt. Der sker meget i mit liv. Jeg blev også bevidst om, at jeg igen skal begynde at tolke på mine drømme. De har noget at ville fortælle mig. Der er masser af potentiale i dem.

Om en time skal jeg drikke kaffe med min spirituelle ven. Vi har masser af givende snakke. Vi er begge på en rejse og en mission - og vi ved ikke rigtig, hvor det fører os hen. Forskellen mellem os er, at jeg handler på tingene, mens han har svært ved at komme ud af starthullerne. Men i virkeligheden er vi en rigtig god støtte og vejledning for hinanden - og vi supplerer hinanden godt med vore forskellige kompetencer og egenskaber.

Jeg skal tage det hele lidt mere roligt inden i mig selv. Jeg skal se, hvad dagene bringer og tage imod de muligheder, livet sender mig. Jeg vil holde øjnene åbne - og ikke mindst ørerne lige så.

Jeg skal anerkende og give plads til den, jeg er. Jeg skal drage kærlighed for mig selv i processen. Jeg skal mærke, hvem jeg selv er.

Jeg skal snart flytte - om en måned skal jeg være ude af min lejlighed. Det vil bringe nye muligheder til mig. Nye impulser, nye indtryk - og nye indsigter. Jeg glæder mig til starten på mit nye liv. Og jeg glæder mig til at skrive om det. Der er så meget, der venter - og der vil komme mange veje. Hvor det handler om at vælge - og i virkeligheden altid lytte til sit indre...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drømme er publiceret 11/03-2015 09:05 af Salomon.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.