Stemme
Halina Abram...
4 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
6 år siden
Hundetræning
Chellepigen
7 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
7 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
Pause
Hanna Fink (...
7 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
5 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Dagen startede så dejlig med højt solskin. Carlo vækkede mig klokken 7.00. Jeg nåede lige at kysse ham godmorgen og ønske ham tillykke med fødselsdagen, inden jeg trippede i bad. Klokken otte hentede taxa mig og snart var jeg på vej til skolen i V. Nebel. En dejlig dag lå foran os. Vi havde nemlig planlagt en tur til Glas galleriet i Nørup i nærheden af Engelsborg slot og Nørup.kirke, der lå så idyllisk på bakken med det specielle løgformet tag på tårnet.

Vi har fået en ny lærer i Creative og så har vi en lærer mere, som bor ved Grindsted. Når vi hentede hende på bopælen ville hun gerne være værtinde til en lille forfriskning. Der var dælme også så dejligt inde i en stor skov. Der var dækket op i en udestue i glas der lå midt mellem to drivhuse..så dejligt, og hun havde marker helt ned til Grinsted å, der bugtede sig med sving i.

Derfra kørte vi så til Nørup. Jeg har hørt så meget om dette område og nu ville jeg få det at se med mine egne øjne. Der var virkelig så smukt med slottet, der badede i solvarmen. Vi kørte til Glas Galleriet, og vi fik virkelig set noget. Der var ALT i glas. Store skåle til store askebægre der står udenfor. Vask til et toiletbord. Nedlagt i gulvet tigerskind i glas. Der var glasgardiner. Glas som bordplade og meget meget andet.

Så sidder jeg og tænker på om Sanne har været der og blive inspireret.Det er i hvert fald et besøg værd.. Lige pludselig var klokken mange, og vi skulle se ad at komme tilbage til skolen i en fart, for vi skulle jo med de respektive taxaer, der ikke måtte vente for lang tid. Vi nåede det med 15 minutter.

Hjem og hvile lidt også afsted til bestyrelsesmøde i Hjerneskadeforeningen. Vi har bestyrelsesmøde den første mandag i hver måned. Jeg havde spurgt Carlo om jeg skulle blive hjemme hos ham, men nej - jeg måtte gerne tage afsted.

Dagen er ved at rinde ud, men jeg håber så meget, at vi må fejre dagen mange år fremad endnu.

Hyggehejsa fra en rendemaske Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bygang og fødselsdag er publiceret 03/06-2013 23:13 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.