Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
3 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
10 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
8 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
7 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
7 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
2 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
9 år siden
Goddag - her har I mig tilbage - hvor længe kan jeg ikke svare på lige nu men måske meget lang tid. Jeg ville savne det at skrive. Så er det ok fint at min profil stadig er her.

Grunden til at jeg kommer tilbage, er at jeg valgte at gå fra det site hvor jeg har opholdt mig. meget. Jeg overtrådte sitets bestemmelser, og så var der kun at gå min vej. Redaktionen fulgte mig ud, men har ikke mælet et ord til mig. Jeg tror ikke at jeg vil tilbage, og ellers skal der gå en god rum tid.

Og hvad var grunden. Jeg kunne ikke sidde stilletiende og se at en ven blev mobbet i den grad. De der mobber, får mig til at se rødt og så er jeg på barrikaderne.Jeg har ret og jeg vil ha ret i pågældende sag.

Det er 1 dag i juni og i dag kommer begge vore piger og de to store børnebørn hjem til mad og lidt fødselsdagshygge. Carlo har fødselsdag på mandag,

Hvad giver man så manden der har alt. Helst ville jeg give ham en ny båd, men jeg har ikke rigdom i penge og smykker, men absolut nok i vasketøj og sultne uforsørgede unger. Ej, det passer ikke, men godt overdrevet giver mere forståelse.

Vi har fået hund. En cocker spaniel han. Han hedder Chang og han er jordens sødeste hund. Han fælder bare så meget ,så hver dag fejer jeg en halv hundepels.
Hvad kan vi give ham ,så han undgår at fælde så meget?

Det har været min svigermors hund. Hun døde pludselig. I december måned dagen før Annes fødselsdag. Det kom som et chok, men hun fik en hurtig død. Ramt af en blodprop i hjertet. Vi savner hende meget.

Det var ordenefor i dag . Skriv gerne en hilsen.

Hyggehejsa fra hjemvendt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilbage. er publiceret 01/06-2013 09:01 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.