Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Kennys Dagbog, - 31-5. Jeg vandt, jeg fik hvad jeg ville..jeg får nøglen før tid, ..så jeg kan flytte det meste selv..frihed til selv at bestemme..selv at ordne noget. Victory! Jeg kan tænke mig til næste slag..

Mit internet var i øvrigt nede onsdag..grav ko havde kappet den, da de gravede for langt ned.

Jeg er så træt..men,..jeg har gjort det godt..jeg kunne fortælle så meget..om de folk der kommer til mig, og roser mig..og smiler..og der er dem der siger, at der bliver kaos når jeg ikke længere er der..det håber jeg da ikke.

Jeg er blevet stærk..og svag..jo stærkere jeg bliver..jo svagere føler jeg mig i min ensomhed..når dagen skifter farve til aften og nat..

00.22 - Det er blevet mørkt..og her er stadig varmt..hører " no one but you" - hende tyskeren jeg engang spillede med, som har mig på vennelisten i wow..spurgte mig om jeg ville med på et gold run..for de manglede en healer..og jeg var den bedste...som Jesteren, entertaineren var jeg larger then life dengang..hvilket altid får myten til at vokse..de fleste vil se entertainerne, jeg har vidst det siden hende den lesbiske ville snakke med den del af mig...folk kan stadig smile og citere nogle af mine sjove momenter..hey i am on a roll here...ikke at jeg gider kigge på dårlige, hvis jeg har chancen for at nå mit livs mål..det virker bare altid som små balloner..der eksplodere i mit ansigt..

få uger tilbage, så er der kun støv tilbage her..her hvor jeg sidder nu...ikke at det betyder noget..i just cant go on..i dont want to..the cant go on..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kun støv er publiceret 31/05-2013 17:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.