Anata wa okotta? -Are you mad? -In Japanese.

Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
JA, den er helt gal!

D. 24/9 sendte jeg en ansøgning om forfatternavn, men det hele står jo totalt stille! De må have smidt den ud eller et eller andet? Men nu har jeg i hvert fald skrevet til dem.
-Så venligt som jeg kunne!

Der var j-dag i går, jeg håber i alle nød den! -Jeg gjorde. Jeg et så fantastisk indrettet at jeg ikke får tømmermænd, så dagen i dag er faktisk også rigtig god. Jeg har 8 afleveringer der skal afleveres i løbet af de næste to uger, så jeg burde gå i gang. Især med den der matematik der!
Den er foran mig, det da et skridt i den rigtige retning.

-Men ja, dagen i går var skøn. Fik fri 11.15 fra skole, var på shopping med hele flokken, så førfest og så en stor, offentlig fest! Åh ja. Jeg tror ikke, at jeg har så meget at skrive.. Håber på, at jeg snart får svar, for jeg har så meget jeg gerne vil dele.

Sagen er også den; Jeg har haft en profil en gang herinde før, og jeg havde et forfatternavn. Men hvad mon jeg hed der? Og hvad F...Søren var mit forfatternavn? Jeg kunne måske godt have fundet ud af det, men der er sket så meget. Jeg er en helt anden. Alt det ''gamle'' har jeg ligesom smidt væk, inkl. den profil. Livet er også så rodet altså!

Jeg håber i har en skøn lørdag! Og hvis ikke, så kom og lav min matematikaflevering, så kan den kun blive god, haha C: -Smider lige et billed op fra i går, juhu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Anata wa okotta? -Are you mad? -In Japanese. er publiceret 02/11-2013 16:26 af Julie Vestergaard Miau (Unexpected).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.