Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej dagbog, - sad og snakkede med et par nye venner over Skype i går, - faktisk gik jeg først i seng klokken 4:30 - bare nogle gutter, - en af dem er kloak arbejder, - så der bliver talt om pizza og "floaters" *GG* its a shitty job...

I quiz battle er jeg som altid ved at slå hende du ved nok, - som jeg har slået de sidste mange måneder, - thats a doubble finger to all those woman! - Jeg acceptere med glæde udfordringen igen og igen fra hende, - og det kunne have været helt perfekt, hvis hun så også var en af de der "kvinder er bare såååååå meget klogere og stærkere" typer, men hun prøver bare igen og igen, fordi hun ikke kan lide at tabe så meget..

Jeg kunne tage nogle status ting på uddannelsen, - man kan få papir på, at man kan nogle ting ekstra, og dermed få en højere løn til den tid, - men jeg er ligeglad med høj løn, - ja jeg ved godt, at i disse dage, - der bliver man som mand valgt ud på status, - man skal lægge over kvinderne..jeg er så bare lige glad med status..jeg har noget i mig, der er langt mere værd!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget vred er publiceret 02/11-2013 14:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.