heh, lægeerklærning, - en tanke

Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
13 dage siden
Vil du være min ven?
Mille33
10 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
1 år, 4 måneder siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
8 år siden
Lana Del Rey
Christacia
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
3 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
8 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
10 år siden
Hey dagbog, - jeg læste lige den lægeerklæring jeg har fået. hehe, han har været lidt sjov, - han skriver bruger et fint ord for fed, om mig. sjovt, han bruger denne "gemme" værdi, - selv går jeg med en T-shirt på, hvor der står "jeg er fed, du er grim - jeg kan tabe mig" - en t-shirt jeg havde på, da jeg var til lægen. så står der, at jeg har tabt mig før, men at det ikke var varig, og at jeg ikke er motiveret for det pt. - han sprugte dengang ikke om hvorfor, og dette gyldne spørgsmål står der heller ikke noget om. you got to gather your clues.. så han konstaterede som sagt, pga t-shirten at jeg ellers havde det godt :) - og da jeg sørgede for, at spørge ind til nogle livsstils ting, så tog han det som et godt tegn..heh. kom i tanke om serien "House MD" hvor han siger, - everybody lies, the question is only about what.

ellers var der ikke så meget, lidt forhøjet blodtryk, og de andre ting, som jeg selvfortalte ham..med platfod og ondt i ryggen ved tunge løft.

Jeg har et stykke musik kørende på repeat nu, - der er igen sang, men det rif det her, er fedt! fik en linket til fjæs.

thi hi, .- jeg sad og tænkte på, at jeg jo engang skulle have lavet det papir, med mit blodtryk, - som lægen efterlyste. thi hi, - også tænkte jeg på, at jeg jo kunne skrive, - at det godt kan være, at jeg er "adpiøs" - men at han var "antipatisk" men at jeg i det mindste Kan tabe mig. hehe..i am laughing my butt off...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget heh, lægeerklærning, - en tanke er publiceret 24/07-2014 14:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.