Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Mit højskole ophold er slut. Holdnuop et fantastisk ophold, på www.engelsholm.dk kurset hed "Bare Damer" det omfatter meget nogen af det kursisterne troede der var nøgenmodel, men det var damer i al almindelighed, og damer i kunsthistorien.
Bla indgik blindtegning af damer. Papir og en blyant fastholdt med en løs hånd, derefter et kik på et motiv, og hånden arbejder alene uden at jeg kikker på hånden. Det kom der mange sjove malerier ud af.
jeg var på malehold med Jacob Haugård, det vil jeg lige skrive at det var ikke kedeligt, han rummer rigtig meget andet end det vi ser i medierne.
Den sidste aften var der gallafest, hvor vi var til bla. fernisering af værkerne på henholdsningvis på smykke holdet, ovnformet glas, glaspustning, keramik og malerholdet. Under middagen var der underholdning, bla sang af højskolesangbogen, og andre festlige indslag hvor bla, jeg læste et af mine digte op til 70 mennesker, der blev modtaget med klapsalver Wiiii.
Digtet hedder " Afslutningen" det er et digt om min mors død, det kunne festen sagtens rumme, der var mange grin og underholdning undervejs.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjemkomst er publiceret 25/10-2014 17:24 af Hanna Fink (Fink).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.