Kvindetid med Ziggy Marley

Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
13 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
3 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
5 år siden
råb
Halina Abram...
4 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
7 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Dato. 11. april 2015

Kære dagbog,

Kvindetid, årh ja kvindetid, hun nyder det alvorligt meget. Karbad, levende lys, lidt røgelse, skum i tonsvis, hårkur, ansigtsmaske, Ziggy Marley i ørene og en skraber i den ene hånd. Mmm, lækker dyr Himalaya creme, olier til krop, hænder og hår, et strint Marc Jacobs Daisy og lidt sexet lingeri. Kvindetid, årh ja kvindetid det nyder hun i fuldedrag, hvor tit gør kvinder disse ting for sig selv? En gang i ugen, som minimum er et krav, og et månedligt visit i Caroline Bjerring, det er et krav hun stiller sig selv.

Der er så mange stress faktorer i hverdagen, hun har været nede med stress tre gange og blev ramt af en depression sidste år, hun fandt ud af at det er vigtigt at gøre små ting for sig selv indimellem, specielt det at gøre plads til sig selv i den travle hverdag. Hun lærte mange ting, som kunne reducere stressen og holde den nede, små ting som mobiltelefonen skulle holdes på måne det meste af en dag, og motion blev en fast ting i dagligdagen.

Og så noget helt andet er, vi lever kun en gang, livet skal nydes i fulde drag, man skal være god ved sig selv og sine med mennesker, hver et fantastisk menneske med en lækker personlighed og få det bedste ud af livet, smil det smitter.

Ciao Racuelle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvindetid med Ziggy Marley er publiceret 11/04-2015 22:15 af Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.