1 år, 7 måneder siden

Eksploderet spejlæg og 5 kg ekstra

savføre
Peter
7 år siden
Førtidspensionist VS Samf...
Kianna Kitte...
1 år, 5 måneder siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
5 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
7 år siden
En tur i Safaripark og hv...
Kianna Kitte...
2 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
6 år siden
Ingen sejr til vikingerne...
Kianna Kitte...
2 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
7 år siden
Mine øjne hænger nede ved patella, OT er vågnet kl. 05.00 hver dag den sidste uge, nogle nætter har hun også været vågen et par eller tre timer om natten. Der har været opkast i hele sengen og jeg har eksamener. Ja det er ikke for sjov at man bliver diagnosticeret med stress, jeg gav det en uge, det blev også bedre, meeen det kan godt tænkes at det kommer til at trække lidt ud. Dog blev det alligevel til bestået udvidet førstehjælp og brænd og to 7 taller indtil videre, så må vi se hvad den imorgen indbringer. Jeg har trukket case 10 i naturfag, lidt næringstoffer, noget håndhygiejne og lidt om rengørings midler, det skal nok blive godt, det er jeg sikker på.

Udover det så er bilen gået i stykker for tredje gang i år, og så har jeg anskaffet mig et bygkorn i det højre øje, selvfølgelig lige inden man skal ud og føje sig, jeg skal til 25 års fødselsdag på lørdag. Vi har ikke været ude sammen alene, siden i sommers hvor vi var på ferie i Egypten, det bliver så vildt på lørdag. druk i en alt for stram kjole, som jeg har tænkt mig at bore mine ekstra 5 kg ned i og så med et eksploderet øje, der mest af alt ligner et spejlæg, med blodsprængning, yes, sagde du sexy lady, ja det tror jeg da nok lige du gjorde.

Nå, jeg må hellere tage mit luksus legeme og blive færdig, med den her eksamens forberedelse.

See you in another life time.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eksploderet spejlæg og 5 kg ekstra er publiceret 12/12-2018 20:03 af Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.