Belvedere, #momlife & misundelse

Sidste nyt.
Hanna Fink (...
1 måned, 1 dag siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
5 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
6 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
3 år siden
Nye og gamle tekster...
Kianna Kitte...
3 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
8 år siden
Betalt oversætter job....
Kianna Kitte...
1 år, 11 måneder siden
Kære far ❤️
Musenmia
1 år, 5 måneder siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
6 år siden
Kære jer der læser med,

Puha, det er længe siden jeg sidst har sat tid af til at få skrevet lidt. Nå men det tænker jeg skal være et sent nytårs fortsæt.

Jeg er startet på social og sundhedskolen som assistentelev på grundforløb 2, spændende. Lige pt. syntes jeg det er vand i forhold til hvad jeg før har lavet, men jeg tænker at min udfordring kommer til at ligge i praktikken til næste år.

Jeg er også startet på massør uddannelsen, som sædvanligt kan jeg ikke holde mig til en ting. Dette er til gengæld ekstremt udfordrende, at røre så meget ved at andet menneske, man aldrig før har mødt og alle de latinske ord, puha her får jeg virkeligt udfordring så det basker. Men jeg er ret sikker på at det bliver godt som helhed når jeg er færdig med begge dele, der er jo aldrig noget i vejen med at drømme stort, for så vidt.

Lige nu sidder jeg og holder en pause fra mit liv, som mor, dobbelt studerende og størst af alt, som kvinde, med en Belvedere drink i hånden og min computerskærm i skøddet. Ret godt gået. Jeg sidder lidt og tænker over alle de her utroligt smukke kvinder, der får tilsendt godter rundt omkring fra, poster lidt billeder og får tilsendt flere godter. Jeg gad godt det der med at blive Instagramer, det virker som et ret lækkert liv eller er det, det pure opspind. Misundelse er en grim ting, øv.

Kærlige tanker Søs

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Belvedere, #momlife & misundelse er publiceret 26/09-2018 19:58 af Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.