Den der helt vanvittigt forløsende fredag..

Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Fredag morgen. Teak har taget dagen fri for at kunne arbejde hjemme. Intet vækkeur. Ingen pres. For lokket ham med til lægen, hvor vi skal finde ud af hvorfor jeg ikke får mens, mine bryster er absurd ømme og de tre sidste tests jeg har taget har været negative. Nej, vi skal ikke have børn lige nu, men bryster så ømme at jeg ikke kan lukke et øje om natten...er heller ikke specielt morsomt..
Lægen løste problemet ved at udskrive nogle andre p-piller og bestille en blodprøve, som jeg kunne vende tilbage og få taget. Ingen afgørelse på problemet, intet svar.

Fredag middag. Afsted til specialemøde på DTU. Endelig! Produktivt møde, der venter mig en kæmpe opgave, endelig hul igennem, så jeg er dødtræt. Forløsende. Hårdt. Det bliver godt.

Fredag eftermiddag. Undervisning med hesten. I dag så blæret og lækker at være på, at jeg knap kunne kende ham og ordentligt fik lov at ride, så maven i dag værker og gør ondt. Jeg elsker det. Den bedste tur til dato, der begynder virkelig at ske ting og sager oppe i knolden på den lille fyr.

Fredag aften. Teak har stress. Han har intet overskud og væver rundt mellem tingene. Jeg kan ikke hjælpe ham, simpelthen fordi jeg ikke har evnerne til at løse hans problemer, så jeg kan ikke gøre andet end at snakke med ham. Det løser imidlertid ikke rigtig noget, for den eneste der kan løse noget, er ham selv, og det kræver at han går igang. Jeg har foreslået at vi får prioriteret hans snart 100 punkter lange to-do-liste, ligesom vi har gjort det før - men problemet er, at der i enden aldrig er tid nok, til at få opgaverne løst. Han bliver aldrig færdig, og det stiger ham til hovedet - hvilket er forståeligt nok. Opgaverne kan ikke bare "gives væk" til andre, det er IT-programmør-opgaver og han er den eneste med den slags viden i hans lille firma.

Lørdag formiddag. Heste ud. Teak og hund sendt afsted på jagt. Jeg fiser rundt herhjemme og forsøger ihærdigt at få lidt styr på det hele. Et fuldkommen umuligt projekt, men man skal jo starte et sted.

Lørdag eftermiddag - er nu - jeg hopper mellem at hygge mig lidt og rydde op. Har sat skønne Neato igang med at støvsuge på toilettet (LÆNGE leve den intelligente robotstøvsuger!!) - når den er færdig der, får den lov at gå i krig med køkkenet - efterfølgende stuen og til sidst ovenpå.

Foruden vasketøj, et køkken der ligner lort, en opvaskemaskine der er ved at stå af og tja - en hest der egentlig også skal klippes.. Vi når det nok alt sammen, men huha det bliver en lang dag i dag, selvom det ikke er pænt at sige, håber jeg et eller andet sted, at manden kommer lidt halvsent hjem, for det her er hyggeligt, og for pokker jeg tænker at han har rigtig godt af en tur på landet sammen med sin hund.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den der helt vanvittigt forløsende fredag.. er publiceret 25/10-2014 15:48 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.