Tak Til Personen, Der Stjal Mit Digt Herfra...

Under konstruktion
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Tredje bog færdig
JesperSB
3 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
3 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Vær hilset på Fyldepennen...

Jeg havde helt glemt, at bringe dette op i mit tidligere dagbogsindlæg, men det kommer så nu. Og det er en længere historie. Men kort og godt, så blev jeg kontaktet af CopyDan i August 2020.

"Hej. Vi har registreret, at dit digt "Mad" bragt på www.fyldepennen.dk, er blevet kopieret. Kopieringen er foretaget hos en af vores kunder - skoler og uddannelser samt offentlige og private virksomheder. Det betyder, at du har vederlag til gode hos Copydan Tekst & Node. Du bedes derfor kontakte os."

Min reaktion var noget lignende den her; "Af hvaffor noget???" Jeg troede først det var en joke, da det digt ikke var oppe her særlig længe, før jeg fjernede det igen og jeg bestemt ikke havde givet tilladelse til at det kunne bruges i noget som helst. Så jeg gravede lidt i det før jeg stolede på det. Og ganske rigtigt. Det digt optræder faktisk i Dansk som andetsprog D, almen voksenuddannelse, skriftlig fremstilling under Undervisningsministeriet.

Hvorfor i alverden de har valgt det er mig en gåde. Jeg hadede selv det digt, hvilket var grunden til jeg slettede lortet i sidste ende. Men i alle tilfælde, så tjente jeg 6000 kr i vederlag, så det er ironisk nok det skriveri, som jeg til dags dato har tjent mest på. Ergo... så skylder jeg måske... teknisk set... en tak til den person, hvem end du er... der besluttede at tyvstjæle mit værk.

Så tak, jeg brugte pengene på en ny pc, der har tjent mig vel. Men en anden gang... så spørg lige om lov først, mmmkay? Jeg er ikke sur og er faktisk ret god til at give tilladelse til at mine værker bruges i forskellige former. Det eneste jeg beder om, er at få af vide hvor mine ting florerer henne.

God søndag ;)

~ Ki@nn@ ~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tak Til Personen, Der Stjal Mit Digt Herfra... er publiceret 16/01-2022 21:54 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.