Aftengalde, og The rolling Stones - Kasper Lund

god start på dagen
Jette Peters...
6 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
8 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
10 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
5 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
10 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
8 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
10 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
6 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
2 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
8 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
10 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
10 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
8 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
22 dage siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
8 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
10 år siden
Trauma King
Ansu Orheim ...
1 år, 2 måneder siden
Hverdag
Hanna Fink (...
4 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
10 år siden
Himlen gav os søreme ikke mange skyer. Det har været superskønt vejr. Det er typisk, og utrolig uopfindsomt, at indlede med en åbenlys beretning om vejret. Der eksisterer næsten ikke noget, som definerer danskheden mere, end endeløse konversationer, omhandlende de skiftende vejrforhold her i norden. Det er yderst uinteressant, og komplet unødvendigt. Det skulle da lige være den ubetingede kærlighed som de fleste danskere besidder til kød fra svinet.

Det værste er, at det er voksne mennesker som har det største behov for, konstant og uden stop - at minde hinanden om hvor godt, eller hvor dårligt vejret er - selv når de står i det. Det allerværste er dog, at jeg selv gør det - oftest når jeg befinder mig i en situation hvor jeg er tvunget til at socialisere. Jeg er ikke altid skidegod i sociale sammenhænge - jeg falder ofte ved siden af.

Lyden af en skideirriterende, højest tænkeligt benzindrevet græsslåmaskine, fylder den ellers så fredfyldte stemning som jeg på dette eksakte tidspunkt befinder mig i. En knitrende lyd af gløden jeg trækker igennem smøgen, blandet med de lækre toner jeg lige har smidt i ørene: Warren Zevon - Don't let us get sick.

Jeg er i sandhed en person som ofte skaber anledning til forargelse. Dette er på trods af, at jeg flere gange dagligt tager mig selv, i at blive fucking forarget over alt muligt afsindig ubetydeligt. Jeg er medlem af en masse job-søgnings sider, som bor på intet mindre site, end vores alle sammens herlige Facebook. I dag så jeg ikke én, ej heller to - men hele syvtusinde-ottehundrede-tre unge, jobsøgende kvinder. Det i sig selv forarger mig ikke. Men hvad der forager mig ad fucking helvedes til, det er følgende.

Den ene kvinde, efterfulgt af den anden søger jobs på en måde, der i høj grad præges af hjerteløse tekster, som indeholder uheldige slåfejl, stavefejl, og irrelevante informationer om deres fritidsinteresser. Dét er dog ikke så slemt (og dog). Det som er særdeles slemt er, at hver andet individ af hunkøn som søger job over Facebook poster et såkaldt "vellignende" billede af dem selv som jeg vil beskrive så illustrativt som det er muligt for mig:

Jeg smider min opmærksomhed på et billede, som tydeligvis er en selfie. Det er ganske udmærket - vi skriver trods alt 2016. Problemet er deres kavalergang som er smidt direkte op i fucking kameralinsen på deres højest overvurderede apple-telefoner. Problemet er deres præ-blowjob- trutmunde. Hvad fanden i helvede er det for noget? Hvad er det for et indtryk man vil skabe i en potentielt kommende arbejdsgiver?

Beklager virkelig, hvis det er stødende - og det skal noteres at jeg ikke dømmer hele hunkønnet på baggrund af denne observation - men for fanden. Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at når man er desperat jobsøgende og virkelig har behov for en stabil indkomst, samt noget meningsfuldt at stå op til hver dag - så må man tage hele arsenalet frem, og spille på alle væddeløbshestene. Men at synke ned på et niveau, hvor det er nødvendigt at indrage seksualitet, det er fandeme får dårligt. Det er ganske enkelt ikke okay.

Uanset hvor meget jeg under normale omstændigheder nyder, at beskue billeder af søde damer med fyldige blowjob-læber, og et sæt tydeligt faste, samt ægte bryster - så hører det ikke til i et fora hvori faglighed og arbejdsomhed er highlights.

The Rolling Stones - You can't always get what you want, er hvad der fylder mit forargede hoved nu her, og det gør mig faktisk gladere.

- Ha' nu en rigtig lækker aften motherfuckers, jeg elsker jer. Tak fordi i altid læser mine sure opstød. Vi burde alle sammen tage på en gigantisk kaffedate engang. Engang hvor jeg rent faktisk nyder socialt samvær med fremmede. Det vil sige aldrig. Vi læses, og skrives ved.

- Kasper

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Aftengalde, og The rolling Stones - Kasper Lund er publiceret 25/05-2016 20:23 af Kasper Lund (Dynamikken).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.