Selvudvikling et moderne ord, der er blevet slidt.

Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
24 dage siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Spiritualitet skulle fylde hvert eneste menneske men gør det ikke. Dette begreb har intet med frelsthed, religion, lotusstilling, levende lys og mange andre ting at gøre, men er en bevidsthedstilstand hvor man er fyldt med en erkendelse af, at alt i denne verden hænger sammen og har et formål.
I vores forjagede, stressede liv, er der ikke meget plads til andet end spekulationer over for meget arbejde eller det modsatte. Dårlige relationer, skuffelser eller ekstatisk forgabelse der viser sig blot at være en hallucination, der afløses af ensomhed, had eller en dårlig følelse af mindreværd.
Hvorfor er det sådan? Mit bud på dette er, at det drejer sig om mig, mig, mig i stedet for dig,jer, fællesskab,næstekærlighed.
Det er svært hvis ikke alle trækker på den samme Hammel, men det kan læres. Lær at se det store i det små. Saml en sten op og se, hvor skøn den er i form og farver. Se blomster som rene kunstværker, hvad de jo er. Se. Det smukke ved et andet menneske, for derER altid et eller andet smukt. Det kan være håret, øjnene, smilet, hænderne, ja, hvad som helst.
Lad være med at gå i forsvarsstilling ved den mindste uenighed men gå i dialog. Sig, at du ikke gider skændes men hellere vil tale tingene igennem, for I elsker jo hinanden.
Det kan nemt komme til at lyde højstemt dette her, men det er faktisk ikke så svært at efterleve, det kan blive en vane med lidt øvelse.
Jeg har selv øvet mig igennem hele livet med større eller mindre held, men er efterhånden blevet ret god til det.
Jeg bryder mig ikke om store forsamlinger, mennesker med masker, der sidder løst, mennesker der siger et men viser noget andet.Heldigvis er mit talent for at se lige igennem den slags blevet udviklet, og jeg lader mig ikke narre ved slesk smiger.
Der er sikkert nogen, der ikke kan lide mig, da jeg siger sandheden, men de rører mig ikke. De KAN ikke røre mig, for de kan ikke nå mig.
Ordene hæfter sig sammen i række efter række, så jeg stopper for denne gang men fortsætter snart igen for at fortælle, hvad jeg har oplevet ved det ord, der er blevet så moderne og fortæsket. Selvudvikling

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Selvudvikling et moderne ord, der er blevet slidt. er publiceret 11/06-2016 15:48 af Bella Donalson (Belladonnaen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.