Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Arbejdet fylder ret meget i mit hoved, men, mere og mere begynder at komme på plads. I går aftes var der jo så sommerfest i firmaet, og jaaaa så kunne jeg jo gå rundt hele aftenen spørge hvem er det nu du er :-) jeg ringede til midnat og ville gerne hjem, jeg var nu også temmelig brugt :-)
I dag ville min kæreste have mig med til indvielsen af Røde kors nye genbrugs møbelbutik i vejle, jeg havde nu mest lyst til at sidde stille have ondt af mig selv mennn ja satte mig alligevel ind og fik champagne.. og så følte jeg mig jo efterhånden helt rask, der var stort ryk ind i genbrugsen og varerne blev revet væk, vi kom også til at købe lidt bla en skænk jeg har planer om at forvandle til fyrrumsmøbel med vask og tilhørende vandhane.

ellers har jeg nuset lidt rundt i drivhuset i dag klippet vinen så der blev plads til endnu et par tomatplanter.

I denne uge har jeg også fået firmabil så nu har vi 3 biler i indkørselen, og det er lykkedes at placere dem så der også er plads til gæster, det er vi faktisk lidt stolte af.

Ellers er det fantastisk at være sammen med kæresten hver eneste aften ååå ligeledes er det også luksus at nyde badekaret fyldt med solvarmet vand igen igen og igen :-)

mandag tirsdag kører jeg til Hvidover skal over at lære mit job og kende, i dette nu er jeg i tvivl om jeg tager et værelse derovre eller om pendler som jeg plejer :-)

God aften til jer alle derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny bil er publiceret 11/06-2016 20:43 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.