Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
Hjem igen
Salomon
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
4 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
6 år siden
200
Jette Peters...
6 år siden
Sommertid, vintertid
Bjørn Langki...
1 måned, 25 dage siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
5 år siden
Så er det Lucas og Helenes sidste skoledag.
Og så tager vi i Tivoli... Et hurtigt smut... Vi kommer til at være derinde af ved 1-tiden og skal vende hjemad igen allerede ved 5-tiden. Og jeg glæder mig. Elsker at gå rundt inde i Tivoli i kulde og frost... Det skriger bare langt væk af juleferie :D
Og selvom jeg bare går herhjemme lige for tiden, så er det altså stadig som at få juleferie, når alle de andre også kommer til at gå herhjemme... Selvom for børnenes (de store) vedkommende er det kun én dag til at begynde med, så skal de til Daniel indtil søndag. Men så har jeg dem tilgengæld også resten af juleferien. Det bliver dejligt.

Var ude og besøge min børnehave i torsdags... Lige den dag hvor det hele gik mere eller mindre i stå pga. sneen. Var lidt spændt på om min bus ville komme... Stilte mig ned til busstoppestedet og 11.35, og 11.39 kom en bus kørende. Lige til tiden... Troede jeg, det var nemlig ikke den rigtige bus. Men den bus der kom kører nu også fordi min børnehave, den kører bare ikke hjem til mig igen, men laver en fin lille løkke på sin rute.
Og først da jeg sad godt derovre og holdt pause med mine kolleger, fandt jeg ud af, at den rigtige bus overhovedet ikke kørte den dag pga sne...
Men det skulle nu ikke slår skår i hyggen... Det var virkelig hyggeligt at komme forbi igen. Har sgu nogle gode kolleger, og en dejlig arbejdsplads... (Selvom jeg godt ved at jeg ikke skal fortsætte dér så forbandet lang tid endnu)
Tog også lige et smut forbi skolen og hilste på min kære storesøster... Som vist slet ikke har set Lille-drengen siden hans fødselsdag.
Og så måtte jeg gå hele vejen hjem...
Der er nu heller ikke så langt. I raskt og hurtigt tempo kan man gå turen på 40 minutter ca. Men det var godt nok koldt! Og stien var ikke så godt ryddet, så det tog lidt tid at mase barnevognen (der forresten har fået nye hjul) frem.
Men hjem kom vi, og mødtes med Bo (der også måtte tage en hjemmearbejdsdag pga sneen), og så gik vi sammen ned og hendlede... Og så var detogså snart ved at være mørkt... Det var den dag.

Hov hov, og så har vi fået en iglo-tilbygning ;)
Onsdag aften, da sneen rigtig begyndte at lægge sig, og før det hele var frostsne, tog Bo ungerne med ud og bygge en iglo... Og det blev hurtigt et fællesprojekt for hele vejens unger... Dog var Bo vist den eneste konstante bygger, der gik lidt meget sneboldskamp og kælkeri i den for børnene... Men Helene var også rigtig fint aktiv i byggeriet, og trods det, at hun var en af de yngste, var hun den af børnene der ydede den største hjælp til iglo-opførelsen :)

Nåh... nu vil jeg hive Lille-manden ind... (Der forresten endelig igår har fået et navn, som vi dog stadig holder tæt ind til kroppen, indtil nærmeste familie har fået det at vide). Det er begyndt at småsne her nu, så barnevognen er snart hvid

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Juleferie :) er publiceret 22/12-2009 10:15 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.