Gud hader dig, og især mig. - Kasper Lund

første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Hardcore, møghamrende beskidt, whiskeyånde-stikende, crowdsurfing appelerende, for slet ikke at forglemme religionsbetvivlende rock n' roll.

"I don't need no religion to know, that i'll be damned. "

Det er hvad der på nuværende punkt, i det fænomen vi stresser os selv med, fylder mit hoved. Tiden. En størrelse som ikke eksisterer. Med håbefulde, sorte og søndersmadrede sommerfugle i maven, tænker jeg mig til det, som kommer. Det som venter.


"I'm so fucking fed up, with all that shit about heaven and hell! " Og det er på nøjagtig samme måde jeg har det. "I'm so fucking mad! " Og musikkens smukke, rebelske, dybt kontroversielle tekster taler til mig, giver mig en pause.


En pause fra alle de sociale krav, fra normalitetens ramme som jeg ikke passer ind i, fra alle de konventionelle, ligegyldige emner og begivenheder som fylder noget hos flertallet.


Jeg vil ikke se, eller høre om andre menneskers tro. Det er et ikke eksisterende felt i min livsførelse. For min skyld må folk tilbede en gigantisk sort dildo, i store grupper - iført fullbody latexdragter. Jeg er ligeglad med, om folk fravælger deres selvstændighed til en tanke om, at der over skyerne sidder en nøgen pungrotte, hvis funktion i verdenen er, at kontrollere om vi synder, at berige os med gaver hvis vi ikke gør. Fuck det. Gud hader dig, og især mig.


Vi endte naturligvis i lagenerne, i badet, og i stuen. Og sådan var det. Det var som sådan noget er. Jeg er generelt ikke overdådigt imponeret over sex. Det har aldrig haft den helt store prioritet i mit univers. Måske mærker jeg ikke min egen krop. Måske mærker jeg ikke min omverden. Måske er jeg fucking ligeglad.

- Kasper Lund

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gud hader dig, og især mig. - Kasper Lund er publiceret 16/06-2016 13:24 af Kasper Lund (Dynamikken).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.