Kindfede og røvfuld!

Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Dato. 17. april 2015

Kære dagbog,

Sidder der på Hollywood pizza, sammen med min kære søster. Vi har bestilt, og sidder så og spiser, der er ikke varmt, og når man så sidder helt stille, bliver det ikke bedre, det jo meget logisk.

Jeg har det meste af mit liv boet på landet og er blevet opdraget af min farmor, som idag er i 90'erne, det vil sige med kindfede og røvfuld ganske almindelig gammeldags dansk bondsk opdragelse, drenge i marken og piger i køkkenet.

Nå, men vi sidder så og hygger os, og så kommer der en herre ind, og bestiller så to pizzaer, han lukker ikke døren efter sig, hold kæft det irritere mig, men ikke nok med det, så spørger han ekspedienten hvor lang tid det tager, han svare meget pænt at der går et kvarter, herrens respons, med det mest snoppede toneleje man længe kunne ønske sig, er så "NÅ OKAY, ti minutter havde passet MIG bedre" hvorefter han så går, velopmærket uden at lukke døren efter sig. Min tanke, uh ha' ja det er nok bedst ikke at dele den med verden, men jeg vrisser og går så op og lukker døren, AMEN så bliv da hjemme og bag den selv, hvis du kan gøre det bedre.

Der går ikke længe før en fed kvinde og hendes datter kommer valsende ind, uden at lukke døren, de vælger et bord og sætter sig så ned, for så at snakke om hvad de skal have at spise, mit hovede bluser op og jeg kamp sveder, mine hænder er iskolde, jeg rejser mig endnu en gang for at lukke døren, men jeg kan ikke dy mig, og siger forholdvist højt på vejen tilbage på min plads "Bor I, I et telt eller hvad?". Min søster syntes det er skide skægt når jeg bliver ophidset, så hun griner og den fede kvinde kigger på sin datter og laver O mund, datteren griner så af hende, og jeg tænker "Hvad fanden er du da for et forbillede mand".

Senere kommer en ældre dame og hendes barnebarn ind i restauranten, de lukker heller ikke døren, jeg er vred nu, min søster går så op og lukker den, imens at jeg bander og svovler over dem og råber op "Om det forhelved da ligner Skanderborg festival det her!?", og fem minutter senere kommer en lille dreng, med en slikkepind på størrelse, med hans eget hovedet ind af døren, han vender sig om og lukker så døren efter sig, af ALLE på denne aften havde man da mindst ventet det af ham.

Så opdrag da jeres børn mennesker og vis jer, som bare nogenlunde gode eksempler for jeres børn, og så tag da noget hensyn til jeres omgivelser, for der er kraft skraldme da andre end jeres selv fede og uopdragne korpusser her i verden. Det er sku' da godt nok almen opdragelse at man lukker døren efter sig, så tag da hjem og leg med jeres egen dør, for fanden.

Ciao Racuelle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kindfede og røvfuld! er publiceret 17/04-2015 22:11 af Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.