Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Kære dagbog,

Så er det tid igen, der har været en længere pause. Jeg har været gravid, født, fået endnu en hue og nu har jeg tilmed holdt barsel i 10 måneder.

Det har også været jul og nytår, som alle andre har jeg mig nogle nytårs fortsæt det første måtte være at komme i form, jeg har startet en challenge på min instagram (RacuelleBMN) i samarbejde med Wild Child Challenge og Powered by Action, det bliver spændende og udfordrende. Hertil skriver jeg blog (RacuelleBMN) for at jeg selv kan følge med og så mine følgere kan følge med, yderligere holder jeg styr på mine kcal indtag vis app'en "MyFitnessPal" denne gør det nemmere for at holde mit vægttab, da jeg mest af alt bliver mindet om tallene sort på hvidt hvad jeg indtagere.

Mit næste nytårs fortsæt er at finde et job, men ikke et hvilket som helst et, det skal være et med fremtid, noget hvor jeg kan arbejde videre fra og blive til noget større end mig selv, jeg kan mærke at min krop nærmest ryster efter at gøre noget for mig selv og min fremtid.

Så på med vanten, jeg har været igang med min livsstils ændring siden fredag d. 12.01.18 så det er relativt nyt, men der er allerede sket lidt forandring, forandring fryder, som man siger på godt dansk. Min fremtid tager jeg med storm i dette øjeblik, jeg skal have sendt et par ansøgninger afsted, wish me luck!

xx

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vægttab og jobsøgning er publiceret 17/01-2018 11:27 af Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.