Hr Solsort
Peter
8 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
D. 07.01.2017

Hold nu det er længe siden jeg har tilbragt tid sammen med mit tastetur, tiden går stærkt og jeg er nu gravid og har to måneder til termin (d. 11. marts).

Jeg har nu prøvet at forberede mig så godt som muligt på det her gigant øjeblik hvor jeg skal gå fra at være sexede, flirtende, selvstændig kvinde med ben i næsen, til at være lettere stresset, klistret og lidt hvalpet husmor. Jep, hvor henne og i hvilken bog beskriver de at ens nedre univers spreder sig til langt mere end normalt, at der kommer noget stort og slimet ud, som bliver lagt på din mave og du skal så nu kysse den på panden og få en form for exceptionel vild og varm følelse indeni.

Nej kære venner, det kan man ikke finde beskrevet i nogen bøger (ihvertfald ikke de bøger, som har strejfet mine øjenæbler), men til gengæld kan man finde ud af det på en langt mere personlig måde, ved eksempelvist at lade hankønnet i hjemmet styre fjernbetjeningen...

Så sad man ellers der og nød en rigtig dejlig makrel mad, med ekstra mayonnaise og klare røde tomater indhyldet i Himalaya salt og et stort glas mælk, da manden så vælger at slå over på tv program om fødeafdelinger i Danmark, rigtig stor opsvulmet kone, med noget der ligner min makrel mad smurt ud på en mindre håndbold plantet lige der midt i det store åbne hul og værende i den situation, hvor den er på vej ud. Min makrel mad blev nu også indhyldet, ikke i rigtig dejlig Himalaya salt, men nærmere det man kan kalde menneskeligt saltet væske fra mit store opsvulmede hovede, som også har lidt en anelse vægt forøgelse fra de sidste par måneder.

Jep det er vidst sådan det nogenlunde er at være gravid, udover kvalme, opkast, vægtforøgelse, massiv hovedpine, rygsmerter, fodsmerter, søvnløshed, halsbrand, opsvulmethed, hedeture samt svedeture, en endetarm fuld af lort og en ekstrem sexlyst, som på ingen måder hænger sammen med ovenstående, men er total upassende og helt ude af kontekst, værsgo, enjoy.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Makrel madder og fødsler er publiceret 07/01-2017 23:09 af Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.