10 år siden

Dag 7 på fyldepennen. Stammens kloge bondekone.

På vej hjem
Halina Abram...
5 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
10 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
10 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
En slange i huset
Anastasia
10 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
7 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
10 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
10 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
6 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
5 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
3 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
6 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
5 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
8 år siden
Nu har jeg opholdt mig en uge iblandt disse mærkværdige jungleboere.
Det er tydeligt at jeg er kommet tættere ind på livet af dette isoleret folkefærd. Stammens kloge kone kalder sig for Bodekonen og hun har hjulpet mig med at kigge mine skrifter og studier i gennem.
Det er tydeligt at skriftsproget her er en smule anderledes end det jeg kender fra civilisationen for sjældent har jeg set så mange bogstaver markeret med rødt før. Derfor har jeg givet hende tilnavnet "Kvinden der skriver med rødt".
Om ikke andet har jeg været rigtig glad for hendes hjælp. Den har nemlig ført til at jeg snart har noget liggende jeg kan være bekendt at lade andre kigge på.
Jeg mødte også en lokal stamme-kriger ved navn Aastrup der har vist sin at han også er i stand til at nedlægge fjendtlige elementer i mine tekster. Igen skal der lyde en stor tak fra min side.

Dagen i dag har jeg så skrevet en smule på mine tekster, men den er egentlig gået mere med at kigge på andes ting.
Jeg kan varmt anbefale Kvinden der skriver med rødts nye novelle (Draug tror jeg den hedder) Den er rigtig spændende, men ikke helt færdig så hvis man kommer forbi hendes hytte vil jeg da gerne opfordre folk til at kigge på den og smide en kommentar. Hvis man kan lide historier fra vikingetiden er den lige sagen.

Derudover vil jeg berette at jeg har udstået min første krigerprøve i form af en betalæsning.
Ja jeg har faktisk lavet en betalæsning for en anden forfatter. Bare rolig jeg har holdt mig fra at rette stavefejl da jeg som sagt ikke skriver stammens skriftsprog endnu.
Det gik overraskende godt og den kvinden to godt imod det. Jeg er begyndt at snakke godt med hende og ser frem til at vi kan hjælpe hinanden i fremtiden.

Dagen i dag skal dedikeret til stammens gamle kriger Kåemer. Jeg stødte tilfældigt ind i ham i løbet af dagen og fandt ud af at han var blevet forhindret i at komme til sit sommersommerresidens.
Mine forældre har altid lært mig man skal respektere gamle krigere da de har nedlagt mange fjender og kæmpet mange kampe. Havde det ikke været for deres mod og indsats havde stammen måske ikke bestået den dag i dag.
Af den grund går bønden til den mægtige stammegud højt over junglen på at Kåemer inden længe ville kunne få mulighed til at drage til den jagthytte, han har fortjent at opholde sig i nu hvor regntiden er overstået.

Dagens ord.
Ros er godt. Kritik er nødvendigt.

Dagens billed er et gammelt billede af mig der udføre et optagelsesritual på en af mine andre expeditioner. Jeg kunne bedre lide optagelsesritualet med beta læsningen, men
man kan jo ikke være lige heldig ver gang. Det representere om ikke andet meget godt dagen i dag. Det første spring mod forfatter navnet som jeg i øvrigt stadig venter på at få godkendt af ældsterådet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dag 7 på fyldepennen. Stammens kloge bondekone. er publiceret 25/04-2013 22:15 af Gaffa Brandt.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.