9 år siden

Dag 6 på Fyldepennen. Festabernes påstyr i junglen

I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
8 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
1 år, 9 måneder siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
10 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
1 år, 4 måneder siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
10 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
3 år siden
Dagen i dag
Salomon
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
10 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
8 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
13 år siden
Som jeg skrev i gård har der været besøg fra den civiliserede verden. Det var rart med et lille afbræk i forskningen efter 5 dages intens forskning i denne fremmede kultur.
Min kammerat havde bragt en luksusvare med fra civilisationen som jeg ellers ikke har haft mulighed for at nyde under mine studier. Her snakker jeg om den drik der kaldes for pilsner.
Vi besluttede os for at bevæge os væk fra stammen og sammen utforske en fremmed del af jungle. Jeg har for nemheds skyld valgt at kalde denne del af junglen for dagligstuen.
Min kammerat var i besiddelse af to cykler. Cykler er et pedal dreven transportmiddel der er i stand til at transportere en person af gangen fra et punkt til et anden. Egentlig kan den godt transporter mere en en person af gangen, men det kan nu ikke tilrådes.
Om ikke andet er cykler meget normalt hvor jeg kommer fra, men her i djungeln viste den sig at kunne sælges for intet mindre end 6 guldøl.
I kan jo nok se at vi fik skudt papegøjen der (Jeg vil ikke opfordre til at skyde papegøjen. De er rigtig søde. Det er blot en talemåde hvor jeg kommer fra) så vi bestemte os for at bruge dagen på at nyde de pilsner vi havde bragt med og de guldøl vi havde forhandlet os til hos nabostammen.
Det endte med at flere valfartede til vores lille forsamling og det endte dermed med at blive en rigtig hyggelig dag.
Der blev i denne del af junglen fortalt højst utroværdig historier hvori mit navn indgik, men folk var i godt humør.
Snart viste eksotiske dyr som festaber, lommelærker og tanketorsk sig. Det var meget fascinerende e at være en del af dette og ydermere dukkede der en gummiand op i den lokale andedam som jeg her har valgt at kalde toiletkummen. Den så nu ud til at hygge sig og fandt hurtigt ud af at andedammen havde en slags skyllefunktion som fik den til at snurre rundt som i en anden karusel.

I dag vågnede jeg så op i den fremmede jungle ved 6 tiden og tænkte at jeg hellere måtte komme tilbage til mine studier af stammen jeg kalder for Fyldepinden.
Har fundet flere folk blandt stammens medlemmer som er villige til at kigger på mine tekster. En lokal kriger har netop fået en af mine tekster tilsendt. Var ellers gået lidt i stå med min bog for en kort periode, men ved at smide handlingen 4 mdr. frem og dræbe en hovedperson er jeg i dag i gang på fuld kraft igen.

Derfor bliver dagens visdomsord
Op på hesten

Billedet i dag er af en kammerat og mig selv der for nogle år siden havde en lignende oplevelse. Som i kan se har vi bevæget os langt ind i en fremmed jungle i vores jagt efter ny viden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dag 6 på Fyldepennen. Festabernes påstyr i junglen er publiceret 24/04-2013 15:23 af Gaffa Brandt.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.