10 år siden

11 dag på fyldepinden og anden dag i kedsomhed. Nej tak til konger og dronninger.

Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
4 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
15 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 2 måneder siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
8 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
8 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
10 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
10 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Intet nyt fra stammens ældreråd. Mine tekster er nu heller ikke meget vejr og jeg har ikke så meget inspiration længere nu hvor jeg er begyndt i meningsløs aktivering.

I dag var så min anden dag på et fordummende aktiveringskursus. Jeg nævnte det i gårsdagens dagbog, men i dag var den dag det rigtigt gik i gang.
Jeg mødte kl. 9 og blev mødt af en smart sælgertype i moderigtigt tøj som sad og skrev på sin smartphone imens han spiste økologisk solbæryoghurt. Han var såmænd flik nok, men de to timer han brugte på at forklare mig hvordan jeg kunne få min selvtillid tilbage var to timer af mit liv jeg godt kunne havde været for uden. Jeg vidste slet ikke at den var blevet væk?
Jeg ved ikke rigtigt hvorfor den slags folk er så glade for at tegne mærkelige illustrationer på et bord som de er, men de gør det pænt meget.
Det var selvfølgelig dræbende kedeligt og komplet ubrugeligt så det levede da om ikke andet op til mine forventninger.
Jeg skulle også til et personligt møde med en fra det firma vi er blevet parkeret i. Hun var nyansat og derfor ikke så god til at skjule sine intentioner. Mødet handlede om at få mig i løntilskudsjob eller virksomhedspraktik. Et beskedent mål der om ikke andet havde sin relevans for den måde jeg søger job på. Jeg leder nemlig efter praktikplads som dyrepasser og der er ikke så mange steder der ansætter en hvis ikke man har arbejdet gratis for dem før.
Da jeg kom med et sted jeg godt ville ud i og nævnte for hende at jeg godt ville i virksomhedspraktik så hurtigt som muligt var hun lidt på røven.
Hendes firma tjener nemlig penge på at jeg er parkeret hos dem af jobcentret så jeg kunne godt høre at det ikke passede hende. Selvfølgelig kunne hun ikke sige det til mig så hun havde ikke så mange argumentere for at jeg skulle blive hos dem en måned før jeg begyndte at lave noget fornuftigt.
Det er sgu et ærgerligt system hvor firmaer tjener penge på at havde arbejdsløse parkeret. De prøver jo ikke engang at finde et rigtigt job til deres "kursister"

Da jeg kom hjem var der fyldt med kongelige gokker i TV. Kongehuset er et koncept der længe har vakt mig foragt.
En ny konge var trådt til i Holland så alle røvhullerne fra forskellige kongehuse var samlet. De opførte sig som var de filmstjerner til Oscar-nominering i Hollywood.
Skuespillere har jeg dog respekt for. De har gjort noget for at blive kendte. De har på en eller anden måde arbejdet sig til deres status. Folk i kongehuset har ikke gjort andet end at komme ud af en fisse der er beslægtet til et røvhuld. Nogle af dem er vist også bare gift med et røvhuld der er kommet ud af en fisse som er beslægtet til et røvhuld...

Jeg har lidt svært ved at forstå hvorfor folk er så glade for disse røvhuller. De er beslægtet til et gammelt diktatur. Diktaturet var ved at skide i bukserne da de i sin tid så at den menige mand og kvinde ikke lægere gad deres enevælde. De var smarte nok til at få skrevet sig selv ind i grundloven og undgik halshugning. Danskerne et tit stolte af deres såkaldte "fredelige" revolution, men jeg tvivler sgu på at kongen havde fralagt sig magten hvis ikke han havde set sine kollegaer blive halshugget.
Om ikke andet levet de gamle diktatorers afkom videre i bedste velgående. Hævet over loven og født som Danmarks bedst betalte bistandsklienter.
Jeg vil ikke retfærdiggøre mig selv og min situation, men hvorfor skal jeg parkeres hos et firma imens min dagpengeret udløber? Samtidig bliver der jo født børn til at være på understøttelse resten af livet. Deres "dagpengeret" kan aldrig udløbe og deres satst er også pænt meget højere end min.

Dagens billed er af mig selv der pisser i affald. Det illustrere meget godt det hvordan jeg har det med det kursus jeg er blevet parkeret på.

Dagen vise ord.
Tomme tønder buldre mest og jeg buldre temmelig meget.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 11 dag på fyldepinden og anden dag i kedsomhed. Nej tak til konger og dronninger. er publiceret 30/04-2013 19:46 af Gaffa Brandt.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.