Tab og vind med samme sind, og julerier

Påske
Hanna Fink (...
7 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
7 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
5 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
8 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
4 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
2 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
6 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
3 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
5 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
8 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
6 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
1 år, 6 måneder siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
1 år, 11 måneder siden
10.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
4 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
4 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
20 dage siden
Efter en vel overstået fredag blev det lørdag: Juleindkøb og jule-spille-hygge.
Tog i regnvejr mod fisketorvet efter Daniel havde hentet børnene, og mødtes med Bo derinde. Havde sms'et lidt med Susanne om at vi nok kom lidt sent til hendes jule-spille-hygge, der begyndte kl 3.
Fik fundet stort set alle gaver, mangler kun Kasper (min lillesøsters kæreste) og Bo. Og så skal jeg finde en gave til Daniel fra børnene. Gaverne i år bliver desværre ikke så store som de plejer :( Men sådan er det - det er jo heller ikke det det kommer an på.
(Nå jo, og så mangler der gaver til Bos familie, men dem regner jeg med han 'styrer', selvom de er fra os begge).
Da vi stod i den sidste kø var kl lidt i 3, så vi blev kun ca. 20 min forsinket(Camilla og Ronnie og Annette var der også).
Vi fik serveret hjemmelavede æbleskiver og glögg, da vi kom, og så skulle vi spille. Først Robo-rally, som jeg aldrig har prøvet før, super-skægt på trods af jeg langtfra vandt :(
Og så Acquire, der er en dejlig blandíng mellem banko og matador, på en eller andenmåde. Af en eller anden grund følte jeg jeg havde en fair chance for, om ikke at vinde så i det mindste komme derop ad... Jeg tabte !!!
Så fik vi rissengrød, og sluttede af med Cranium, hvor Susanne og jeg kom på hold sammen og... VANDT :D
Rigtig hyggelig aften.
Hjem i seng med os, og vi sov næsten til kl 10... Så oop og lave småkager og dej, derskulle deles frisk ud til de forskellige medlemmer i Bos familie, da vi nogle timer senere skulle til juleværksted, hos Bos moster. Også her kom vi ca 20 minutter for sent - denne gang på grund af bagningen, og også her begyndte vi med hjemmelavede æbleskiver og glögg.
Så besluttede vi at årets marcipan-kunst-konkurrence skulle være ordsprog/faste vendinger, OG i år måtte man ikke afsløre hvad man lavede, men det skulle gættes til afstemningen, og de 'udstillede genstande' fik ekstra point for antallet af korrekte gæt. Jeg lavede "at bide i det sure æble" og VANDT :D Weee... Troede ikke jeg havde en chance, Bo og hans søstre (specielt Den ene) er så kreative...
Bo lavede Knald eller fald. Den var ret genial, der var bare desværre ikke nogen der gættede hvad det var:
Han havde lavet en mand der stod ved en skillevej, ad den ene vej, lå der en nøgen kvinde på en seng, og den anden vej, steg en smule hen mod slutningen, hvorefter den endte brat. Hvad andet kunne det være... Men det var svært lige at indstille tankerne ordentligt.
Efter afstemningen var der aftensmad, og så raflespil... og til allersidst delte vi alle lækkerierne ud imellem os. Det kommer til at holde resten af året.
Og så har vi taget hul på denne uge, med nissevenner på arbejdet (jeg fik en chololadejulemand til pausen - kan ikke skrive hvad jeg har givet min nisse. Det skulle undre mig meget hvis nogen fra mit arbejde kom herind og tilfældigvis faldt over min dagbog, men skulle det ske, ville jeg jo være afsløret...)

Men nu vil jeg slutte for i dag... Skal tidligt op imorgen...

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tab og vind med samme sind, og julerier er publiceret 04/12-2007 21:09 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.