Endnu en - Kasper Lund

senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
2 måneder, 20 dage siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Boligjagt, selvstudie, hardcore træning, og noget så nostalgisk for mig, som Nightwish. Fantastisk - det sidstnævnte. Naturligt for en fanatisk aktivitetsfreak som undertegnede - så er det positivt at se resultater. Min tilstand er genoprettet, min kost er klart bedre end den har været længe, min fysik er mere modstandsdygtig, og simpelthen stærkere.


Boligjagt til gengæld. Hold nu kæft et helvede. Det kommer ikke som et chok. Jeg har skam længe været bekendt med, hvor svært et mål det er. At søge bolig i vores land, er skuffende, belastende, og pikke fucking håbløst. For det første - der er nærmest ingen ledige boliger. Jeg søger vidt og bredt, og jeg kræver ikke meget - hverken i forbindelse med størrelse, beliggenhed, eller andre fjollerier, såsom altan, eller tilladelse til at have husdyr.


Allermest dominerende - på enhver fucking boligportal - er der at opstøve de her pengegriske, udnyttende, amoralske, samt dybt egoistiske fuckups af nogle mennesker.


I kender dem sikkert. Der eksisterer rent faktisk et - efter min mening - alt for stort antal, af disse idioter. Disse mennesker, som er så privilegerede, og heldige at have en bolig, hvori der er en helvedes masse plads. Disse mennesker beslutter sig så for - helt naturligt, i god mening - at udleje en del af deres bolig ud.


Langt størstedelen af disse tilbud som man støder på, hvor værelser udlejes, inden for hovedstadens grænser - de ser nogenlunde sådan her ud:

Værelse udlejes i Rødovre
Ubegrænset lejeperiode
11 kvm.
Leje pr. Måned: kr. 5.500,-
Depositum: 16.500

- What the fuck!

Jeg har søgt bolig i rigtig lang tid efterhånden. Og jeg har da også førhen boet for mig selv, og optil flere gange sammen med andre - men det her er for sygt. Jeg har set det her SÅ meget.

Hvad fanden i helvede er det for en komplet sindssyg måde, at misbruge andre menneskers situationer på? Tydeligvis er prisen alt for høj. Man kan fandeme leje sig ind i en bolig på 60 kvm. til den fucking leje. Det er egoisme, og mangel på empati. Det er en forretning. Det kan i min verden sidestilles med, at man stiller sig udenfor fællesskabet, og ikke blot praktisk udfører handlinger som indikerer, at man er en selvisk fucking endetarmsåbning af et menneske, næh - man stiller sig op og råber det, ud i den store verden.

"Hallo alle sammen. I befinder jer i uheldige situationer. I mangler noget så grundlæggende som tag over jeres hoveder, vand i jeres haner, og mulighed for at udskille affaldsstoffer andre steder, end i havet - men ved i hvad? SKID I HAVET! Hvis i vil have noget så sølle, som et værelse, der er så småt, at mikrobiologer sku' ha' gået til Louis Nielsen, beliggende i den vestlige del af slumkøbenhavn, hvor der fiser wannabe gangsterunger rundt på enhver fucking cykelsti på ulovlige knallerter, i lallende adidas træningsjakker - så kom til mig. Tøm jeres lommer. "

- Kasper Lund

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en - Kasper Lund er publiceret 08/06-2016 07:51 af Kasper Lund (Dynamikken).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.