Skam over sæd og æg - Kasper Lund.

Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
"Hvis jeg dog bare havde evnen til, kontinuerligt, og systematisk - at føre en fucking dagbog... på DAGLIG basis..."

Det er hvad der åbenbart fylder mit hoved. Mit hoved har rimelig dårlig lydisolering. Om jeg bør kaste skylden i retning af min fars sædceller, eller i retning af æggene som befrugtedes - det er ikke til at vide. Pointen er, at jeg lader mig for hurtigt distrahere, hyles ud af den - i langt de fleste situationer.

Jeg har allerede nu sidetracket mig selv op mod tre gange. "Det er godt nok også tarveligt" hvisker jeg mod højre. "Fandeme ja" svarer jeg til venstre. Jeg sidder og lytter til regnen som praktiserer blid, let, og økologisk rytmik på de skrå ruder i loftet. Jeg lytter også til torden, som agerer gonggong til showet - hvilket fænomen at tillade sig selv oplevelsen af.

Og om ikke også, at jeg tillader mig selv, rent faktisk at "nyde" en cigaret indendørs - what the fuck. Det er selv-forkælelse på et ekstraordinært niveau, og hurra for det. Hurra for søndag.

Jeg har taget fri i weekenden, på trods af at jeg tilbringer alle fredage og lørdage på klubben. Det har været af den årsag, at mit dybt lallende, samt åndssvage immunsystem - af både det specifikke og uspecifikke, har valgt at lukke en skide influenzavirus ind. Føj for helvede.

"Næh. Er det ikke en snyltende partikel, hvis hovedfunktion er at penentrere raske celler, hvorefter den lever på dennes omsætning af næringsstoffer, deler sig - og fucking smadrer hele lortet?" - Hurra, siger min hud, mine slimhinder, samt mine makrofager, mine granulocytter og hvad fuck jeg ellers har til at forsvare mig. "Lad os byde gæsten pænt velkommen!" fuck det lort.

- Gad vide om det er min fars sæd, eller æggene som befrugtedes, som besidder den genetiske kode for et sådant lavsigt immunsystem?

Men. Jeg er trods alt i bedring. Min træning har været ikke eksisterende i fire dage, jeg har negligeret mine faste ernæringsvaner, og mit væskeindtag - og jeg er blevet fucking næsespray-junkie. Oh well. I det mindste er jeg i bedring, og jeg har lovet mig selv, om ikke andet at forsøge: at være mere aktiv på denne her skide dagbog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skam over sæd og æg - Kasper Lund. er publiceret 15/05-2016 11:15 af Kasper Lund (Dynamikken).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.