9 år siden

Livsperspektiv

Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
4 dage siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Bliver vækket til morgen af de fire jeg elsker dybest. De fire der er limen i min lykke. De synger for mig. De kysser mig. Den ene siger en joke og vi griner og krammer i varmen fra sengen hvor jeg lige har lagt tæt op af min elskede. Der er flag. To lys tændt. Gaver. Flere kys. En indforstået humor. Vores helt eget kærlighedssprog i form af blikke, ord og smil.

På samme tid et stykke herfra kæmper en mand for livet. Jeg kender ham ikke men jeg kender hans kone.

Hende elsker jeg og fascineres jeg af. Hun smitter. Hendes latter, hendes glød, hendes farver, hendes energi, hendes udstråling. Hun er typen der spotter med det samme om du har brug for en lammer eller et kram. Hun er typen der smider egne opgaver for at hjælpe en ven i nød.

Hun er mor til to drenge. De er smukke. Den ene elsker at trylle. Han er høj, lys og dragende mild. Den anden fyldt med fantasi og en ukuelig tilgang til livet. En tumler, en lykke bulldog. Frem i livet. Udenom kasserne. De er hendes. Dem har de lavet. I mundvigerne på de to drenge gemmer der sig noget magi. Magi som fluks deler rummet i tusinde lys når de hjemme i deres bondehus stikker i smil og grin over spisebordet hvor de fire har delt millioner af lykkelige stunder. De deler en jordisk kærlighed i det hjem. Nu kæmper hendes mand. For livet. Jeg tror han drømmer om hende. Drømmer om at han er verdens heldigste mand. At hendes kærlighed er et enestående element i dette univers. De drenge, den kone og det liv de deler er limen i hans lykke. De smil, de kys. Omsorgen.

Om en time kommer mine egne små lys ind af døren. Vi skal lave mad sammen, danse og spise kage. 37 år senere er egen fødselsdag ikke en stor begivenhed men det bliver den dog alligevel i kraft af at den er det for mine lys.

Min mand. Min elskede har købt mig alt det jeg ikke vidste jeg ønskede mig. Han er så varm og betænksom. Han er glødende og varm. Jeg kan kigge længe på ham og stadig blive rystet indeni af kærlig og lystig energi når han står tæt og kigger på mig med sine grønne milde øjne. Hans mund siger trøstede, beroligende og opmuntrende ord. Tålmodig. Stolt. Mild. Fyrig. Varm. Han er det hele. Han har det hele.

Hans hjerte slår hårdt i brystet på ham. For mig. For de små lys. For fremtiden.

Fremtiden. Er ikke evig. Fremtiden kan på et split sekund være væk. Fremtiden kan på et sekund gå fra at være sikker, planlagt og ønsket. Til en uønskelig del af en sorg så stor at kun døden kan befri dig.
Lys i mørket. Små lys i mørket. De små lys. Står lige nu i mørket. Jeg håber vinden ligger sig. Jeg ønsker vinden dør ud. Jeg ønsker at hvis der skal være vind. Så skal den vende. Den skal blæse livet tilbage i det bryst. Det bryst der banker for familien i bondehuset.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Livsperspektiv er publiceret 26/10-2014 21:48 af Flickarocks.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.