Hvem sir man ik ka have d super uden penge?

Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
en af mange
Sune Yttesen...
1 dag, 4 timer siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 4 dage siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 5 dage siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Idag, hvor jeg ellers har fri kl 12:30, blev jeg sendt hjem kl 12 allerede, da alle de store var på tur, de små lagt til at sove, og vi for en sjælden gangs skyld sad 3 mand til 13 børn. Det behøvede jeg kun at få at vide én gang ;)
Skyndte mig at hente Helene og vi fløj videre til en skobutik, for at hente tomme skotøjsæsker. Vi har nemlig i børnehaven malet dem som julegaver i år (Hvis nogle forældre af vanvare har forvildet sig ind på min dagbog så slet omgående jeres hukommelse!), og efter at have hjulpet ca 40 børn med at male dekorere og lakere sådanne æsker, har det kriblet i mine fingre for selv at lave nogle, og også at hjælpe mine egne børn med at lave nogle. En fin og brugbar ting, der (på det nærmeste) er ganske gratis. Så vi fik en kæmpe stak, købte lidt lim (de havde desværre ingen tapetrester til os i ... hvad nu butikken hed), og kørte hjem og hentede Lucas, der allerede stod utålmodigt og ventede på os, da klokken var blevet 10 min over 1. Han fortalte mig så, at han havde været dårlig i dag (noget han siger næsten hver dag - kan ikke rigtig finde ud af det, han er ellers glad nok, men tror han er et meget følsomt menneske, og et hyggemenneske). Hans klasselærer (der kun har været der i 1½ måned) havde så ringet til mig... Troede hun. I virkeligheden havde hun fået fat i Lucas fra parellelklassens mor,han skiftede halvejs igennem sidste år, og er åbenbart ikke streget fra klasselisten endnu, så hun kom og så hendes dreng havde det fint, og gik igen. Det er da heller ikke nemt, når man som ny lærer får en uopdateret liste... Men heldigvis havde Lucas det ok igen da jeg kom, og heldigvis kom jeg også tidligt. Hun ringede senere og forklarede mig situationen, så der ikke var nogen misforståelser :)

Hjem gik det, og vi fik malet æsker... Superhyggeligt. Helene fik malet sin i 3 farver og klistret en masse prinsessebilleder på da det var tørret. Lucas malede sin mørkeblå med et hjerte på, og jeg lavede en fin orange én, med mørkorange låg, og lysorange æske, og klistrede enkelte servietmønstre på... (Den skal bruges til personlige breve og min 'fysiske' dagbog) Superfint hvis I spørger mig ;)
Vi hyggede os i hvert fald, helt gratis...
Og har haft en super højthumørs dag selv om jeg hver gang jeg kører kortet forventer at få at vide at det er spærret...

Og nu er børnene så hjemme hos Daniel.

Imorgen tidlig skal jeg op til min mor og spise morgenmad sammen med Christina og hendes svigermor, og så skal vi videre til lagersalg. Skal normalt møde 11:30 torsdag, men har fået lov til at komme en time senere, så der skulle være tid nok. Det bliver hyggeligt.

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem sir man ik ka have d super uden penge? er publiceret 05/12-2007 21:18 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.