Tror livet har fået stress

Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
3 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
6 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
6 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
5 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
11 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
6 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
7 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
8 år siden
Anden bog started
JesperSB
6 måneder, 5 dage siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
8 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
3 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
6 år siden
Tanker
Luxuryline
6 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
7 år siden
Skal have min søn i weekenden, som altid var der problemer. Et eller andet spøgelse fra min fælles fortid med moderen der gør, at hun med sine psykiske problemer pludselig kan ombestemme sig og jeg ikke ser ham alligevel.

Men denne gang ser det ud til at lykkes..det fik mig til at sidde tænke sent i nat . En smøg i hånden,kaffe på kanden, et stearinlys tændt og bare mig .....og stilheden over Århus by.

Tror livet har fået stress.

På det seneste virker det som livet har arbejdet på overtid, måske i et desperat forsøg på at løse problemer, det selv har skabt. Er blevet så stresset at det, stædigt, holder fast i de samme gammeldags løsningsmodeller, der i første omgang skabte problemerne. Det har aldrig hjulpet, tværtimod.

Tror livet har fået stress.

Politikere der til stadighed tror de kan løse problemer ved, at sætte hårdt mod hårdt, selvom det aldrig har ført til noget godt og som bare alligevel fortsætter med at gøre det. Politikere der har et verdenssyn der hører gamle dage til og som regerer landet som var det en skolegård, hvor dem der gør det rigtige, mener det rigtige og ser rigtige ud bestemmer og dem der er anderledes får bank, uden nåde.

Tror livet har fået stress.

Politikere der snakker om ytringsfrihed og demokrati, men som alligevel er de første til at lave regler, forordninger og love der gør at vi ikke alle i dette land er lige for loven. Regler der siger at hedder du Benny, kan du få en bestemt straf, hedder du Muhammed får du en anden og værre straf.

Tror livet har fået stress.

Partier, politikere og mennesker der uden nogen form for empati udtaler sig nedsættende om svagere grupper i samfundet. Beslutter på alle andres vegne at disse er ligegyldige og undværlige. Mennesker der udnytter pressen til populistisk at få deres gammeldags fordomme frem og pressen der sluger det, bruger og misbruger dette for egen vindings skyld.

Tror livet har fået stress.

Politiet der arbejder overtid for at løse problemer og som grundet politisk styret ledelse, selv agerer som de bøller, de er sat til at stoppe og som har glemt at deres vigtigste opgave er at holde ro og orden og ikke opfordre til og medvirke til at deres kommer mere uorden, bare fordi det er den vej de politiske vinde blæser og der er bevillinger på spil.

Tror livet har fået stress.

Mennesker jeg møder i min hverdag der lever uendelig langt væk fra skyderier på Nørrebro, Christiania og som ikke har så meget som skyggen af en fremmed boende i sit nabolag, men som alligevel er de største fortalere for at man skal slå hårdt og hensynsløst ned imod alt der ikke er som de selv er. Som er så bange for livet, at de i tro på at det hjælper, sætter deres kryds der hvor der er mindst brug for at de sætter det, hvis vi skal gøre os håb om en bedre verden.

Tror livet har fået stress.

Banker der slipper afsted med handlinger som vi andre aldrig var sluppet afsted med og som de ikke engang føler, de behøver at give en undskyldning for. Politikere der indfører hjælpe pakker og skattelettelser under dække af at det er den eneste vej ud af krisen, når sandheden er, at det er det ikke og at det de gør, i virkeligheden, er at udnytte en situation for at få opfyldt deres egne gamle våde drømme, at få deres egen politik og ideologi igennem.

Tror livet har fået stress.

Men har jeg fået stress ?

Nej, for alt jeg behøver, er at sætte mig ned ved siden af min smukke 6 årige søn og lege sammen med ham på gulvet.

Se hvordan han er åben og fordomsfri overfor livet og elsker det ubetinget. Jeg ved han har sagt mindst 10 gange i dag til andre at han elsker dem. Han har givet naboens pige et knus og han har leget med Mustapha ovre i skolen, uden nogen som helst problemer.

Han elsker livet ubetinget og når jeg kigger dybt ind i hans smukke blå øjne, ser jeg håbet.

Det vil jeg ofre alt for at bevare.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tror livet har fået stress er publiceret 27/11-2012 15:50 af Ace Burridge (Ace63).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.