11 år siden

Tror livet har fået stress

Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
15 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
4 måneder, 1 dag siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skal have min søn i weekenden, som altid var der problemer. Et eller andet spøgelse fra min fælles fortid med moderen der gør, at hun med sine psykiske problemer pludselig kan ombestemme sig og jeg ikke ser ham alligevel.

Men denne gang ser det ud til at lykkes..det fik mig til at sidde tænke sent i nat . En smøg i hånden,kaffe på kanden, et stearinlys tændt og bare mig .....og stilheden over Århus by.

Tror livet har fået stress.

På det seneste virker det som livet har arbejdet på overtid, måske i et desperat forsøg på at løse problemer, det selv har skabt. Er blevet så stresset at det, stædigt, holder fast i de samme gammeldags løsningsmodeller, der i første omgang skabte problemerne. Det har aldrig hjulpet, tværtimod.

Tror livet har fået stress.

Politikere der til stadighed tror de kan løse problemer ved, at sætte hårdt mod hårdt, selvom det aldrig har ført til noget godt og som bare alligevel fortsætter med at gøre det. Politikere der har et verdenssyn der hører gamle dage til og som regerer landet som var det en skolegård, hvor dem der gør det rigtige, mener det rigtige og ser rigtige ud bestemmer og dem der er anderledes får bank, uden nåde.

Tror livet har fået stress.

Politikere der snakker om ytringsfrihed og demokrati, men som alligevel er de første til at lave regler, forordninger og love der gør at vi ikke alle i dette land er lige for loven. Regler der siger at hedder du Benny, kan du få en bestemt straf, hedder du Muhammed får du en anden og værre straf.

Tror livet har fået stress.

Partier, politikere og mennesker der uden nogen form for empati udtaler sig nedsættende om svagere grupper i samfundet. Beslutter på alle andres vegne at disse er ligegyldige og undværlige. Mennesker der udnytter pressen til populistisk at få deres gammeldags fordomme frem og pressen der sluger det, bruger og misbruger dette for egen vindings skyld.

Tror livet har fået stress.

Politiet der arbejder overtid for at løse problemer og som grundet politisk styret ledelse, selv agerer som de bøller, de er sat til at stoppe og som har glemt at deres vigtigste opgave er at holde ro og orden og ikke opfordre til og medvirke til at deres kommer mere uorden, bare fordi det er den vej de politiske vinde blæser og der er bevillinger på spil.

Tror livet har fået stress.

Mennesker jeg møder i min hverdag der lever uendelig langt væk fra skyderier på Nørrebro, Christiania og som ikke har så meget som skyggen af en fremmed boende i sit nabolag, men som alligevel er de største fortalere for at man skal slå hårdt og hensynsløst ned imod alt der ikke er som de selv er. Som er så bange for livet, at de i tro på at det hjælper, sætter deres kryds der hvor der er mindst brug for at de sætter det, hvis vi skal gøre os håb om en bedre verden.

Tror livet har fået stress.

Banker der slipper afsted med handlinger som vi andre aldrig var sluppet afsted med og som de ikke engang føler, de behøver at give en undskyldning for. Politikere der indfører hjælpe pakker og skattelettelser under dække af at det er den eneste vej ud af krisen, når sandheden er, at det er det ikke og at det de gør, i virkeligheden, er at udnytte en situation for at få opfyldt deres egne gamle våde drømme, at få deres egen politik og ideologi igennem.

Tror livet har fået stress.

Men har jeg fået stress ?

Nej, for alt jeg behøver, er at sætte mig ned ved siden af min smukke 6 årige søn og lege sammen med ham på gulvet.

Se hvordan han er åben og fordomsfri overfor livet og elsker det ubetinget. Jeg ved han har sagt mindst 10 gange i dag til andre at han elsker dem. Han har givet naboens pige et knus og han har leget med Mustapha ovre i skolen, uden nogen som helst problemer.

Han elsker livet ubetinget og når jeg kigger dybt ind i hans smukke blå øjne, ser jeg håbet.

Det vil jeg ofre alt for at bevare.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tror livet har fået stress er publiceret 27/11-2012 15:50 af Ace Burridge (Ace63).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.