Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
8 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
7 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
13 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
3 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
3 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
4 år siden
En snak om plejehjem, syg...
Bjørn Langki...
4 måneder, 1 dag siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
7 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
12 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
7 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
7 år siden
Har meldt fra alle mine holdtimer i denne uge. I dag ville jeg bare sove til jeg vågnede af mig selv. Det blev til 13½ timers søvn. Andrés ringeriger har taget hårdt på mig. Der har hele tiden været et eller andet at forholde sig til! Jeg har heller ikke haft mine koble af dage, som jeg ellers normalt værner om!
Torsdag, søndag eller mandag skal vi hjælpe ham med at flytte. Har sagt fra fredag og lørdag, da jeg der vil have meget travlt på arbejde. Det irriterer mig, at jeg endnu ikke ved hvornår. Glæder mig til det er overstået, da han så ikke skal sove på gaden mere, eller hvor han lige finder en seng. Har tilbudt ham efterhånden mange gange, at sove herhjemme, men det har han for det meste afslået. De simple krav om renlighed fra inderst til yderst, passer ham ikke! Han har aldrig været særlig god til bad eller rent tøj, med undtagelse af da han boede på bostedet. De kunne holde hånd i hanke med ham. Håber at han kan få en kontaktperson der kan komme hjem til ham, og holde ham lidt til med hygiejnen og rengøring. Begge dele er klart ikke noget han kan overskue.

Jeg er "kommet til" at købe en ny telefon. Har eller været modstander af touch tlf., men efter Claus har fået en, så kan jeg godt se fordelene ved den. Mest af alt internettet delen af den. Bruger meget lufthavnens hjemmesider, når jeg er på arbejde. Men også facebook i kedelige stunder, eller Fyldepennen hvis jeg lyster. I tidernes morgen, mente jeg heller ikke at det var en nødvendig med en mobil. Folk måtte ringe igen - hvis jeg ikke var hjemme. Men så fik jeg en penneveninde i Norge, som brugte sms meget! Ja så måtte jeg jo også prøve det, med undskyldning af hvis vi skulle til Sjælland, og bilen gik i stykker på vejen. Det samme gjorde sig gældende med at få en computer. Hvad skulle jeg dog bruge den til? Michelle kom i chat alderen, og kørte fra det ene bibliotek til det andet, da der var tidsbegrænsning de forskellige steder. Var lidt træt af aldrig at vide hvor i verden hun befandt sig, så vi købte en computer, og dermed kom vi også på internet. Kort tid efter sendte jeg Michelle på efterskole, og gæt hvem der så sad der!

Mercedes én skal til service og syn i morgen. Vi er underlagt syn hvert år, da vores arbejde består af personbefordring. Det samme er sig gældende med vores kørekort, som skal fornyes hver 5 år. Nå ja - så er der også førstehjælp, som skal genopfriskes hver andet år, samt straffe og børneattest hvert år.
Under servicen har de lovet at lave fjernsynet i bilen. Den har ikke virket siden Danmark som de første lavede om på sendefrekvensen i EU. Jeg har derfor set en hulens mange Dvd'er siden da.

Claus mener at han er berigtiget til tidlig fyraften. Det kan godt irritere mig, at han til tider har en lallende holdning til arbejdet. Min arbejdsmoral har altid været høj! Eller rettere som de senere år - min psyke tilladt det.

Jeg må hellere komme i hyggehumøret. Hmm

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Slapper er publiceret 27/11-2012 19:14 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.