Så er det nu
Josephine Lø...
6 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
8 år siden
Så har jeg fået forfatter...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
7 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
6 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
4 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
6 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
7 år siden
Det sociale medie monster...
Kianna Kitte...
2 år siden
Claus blev i går interviewet omkring vores arbejde. Forventer artiklen kommer i avisen i weekenden. Mercedes én var som sagt til service i onsdags. Desværre fik de ikke tv'et til at virke, men derimod fandt de andre fejl. Fejl som de ikke umiddelbart kunne finde en løsning på. Skal en tur ud på værkstedet når jeg starter på arbejde, da den hælder skævt til højere. Irriterende start på en fredagsvagt.

André kan først få nøglen til hans jeglighed på mandag, så det giver sig selv at flytning sker der. Jeg har hørt fra Michelle, at han er helt ude i tovende i dag. Virker meget aggressiv, og givet udtryk for selvmord. Sidstnævnte tror jeg ikke han kan fuldføre! Jeg føler tværtimod at det er et råb om hjælp. Skal se om jeg kan fange ham på et tidspunkt! Hvis han fastholder hans Trusler, - vil jeg arbejde på at få ham ud på psyk i en fart. Forventer ikke at han frivillig vil med derud, men så må jeg få politiets hjælp!

Jeg er påbegyndt på en bekymrings mail til det psykiske team André hører under. Har talt med forstanderen på det bosted han boede på, og han synes også at det er en god ide. Fortalte endvidere, at måden André at reagere på mht. at "realisere sig selv" i egen bolig", er meget typisk, og set mange gange før! Men det er på den ene side en ringe trøst for mig, men på den anden side også lidt af en lettelse, da der er andre forældre som har stået i samme situation.

Vil til at gøre mig klar til arbejde. Hvis jeg ikke snart høre fra Futte - må jeg ringe ham hjem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spændt er publiceret 30/11-2012 14:47 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.