Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Første dag.
Neola
1 år, 1 måned siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
5 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
5 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
5 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
6 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
7 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
8 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
6 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
6 år siden
Vores ryge projekt går ikke helt efter planen, men for mit ved kommende, så har jeg indtil nu skåret ca. 50 % ned. Det er da bedre end ingenting. Vi fortsætter kampen, og har besluttet at vinde den.

De sidste 14 dage har tæret meget på kræfterne. André roder rundt i alt mulig, og ringer min. 8-10 gange om dagen, også når jeg er på arbejde. Vi har ellers altid haft den aftale, at han skulle skrive en sms, og jeg ville ringe tilbage. Men det kan han ligesom ikke kapere lige nu! Han færdes desværre meget i misbrugsmiljøet, og får derved knap så heldige bekendtskaber. Desværre - hvis man kan sige det sådan, så har han en forkærlighed mht. at tale med politiet-hvilket ikke er så populærest i det område han bevæger sig i. Er bange for at han får et par på låget, hvis de mistænker ham for at stikke nogen af dem. Han kan ikke se problemstillingen, da de (betjentene) er hans venner og rare at tale med.

For en uge siden var han ved at gå over stregen herhjemme. Han har en form for antipati imod det som Claus siger. Jeg var på arbejde, og André var herhjemme med Claus. Efter gentagelser af beskeder - hvor André ignorer ham, tager han fat i armen på André, for at markerer at det ikke er acceptabelt. Det næste jeg høre er, at han vil melde Claus for vold........... For fanden da også. Gav ham besked på, at hvis han gør det, så vil han ikke være velkommen her mere. Det er barsk at give ens barn sådan en besked, men der er grænser for hvad der er acceptabel. Claus har aldrig lagt en hånd på mine børn, og hvis han havde, så var en ikke en del af mit liv mere.

Selv om jeg ofte har tilbudt André at sove herhjemme - afviser han som regel. Tror at det er fordi at jeg kræver at han går i bad, samt får vasket hanstøj. Hygiejne har altid været en problemstilling for ham, men da han boede på intuition gik det rimelig. Du kunne, som ved små børn, give sanktionsmuligheder for at opnå det ønskede.

Det hele er så frustrerende og gør mig så inderlig ked af det. Jeg kan rådføre ham, og hjælpe i det omfang jeg kan, og ellers må jeg bare se på.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke helt er publiceret 23/11-2012 13:03 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.