4 måneder, 3 dage siden

Luftforandring.

Lidt af hvert
Hanna Fink (...
4 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
4 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
2 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
5 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
3 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
6 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
6 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
4 måneder, 4 dage siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
1 år, 7 måneder siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
5 år siden
Hej.

I går var jeg ude og se på en lejlighed. Jeg skal ikke købe lige nu, da min veninde flytter ind i mit tomme værelse i lejligheden. Men kender du ikke det? Lysten til forandring? Jeg snakker ikke om at skifte sofaen ud eller male en væg. Jeg snakker flytte i en anden lejlighed. Eller en ny by eller en ny landsdel. Sågar et nyt land! Jeg føler mig ikke engang hjemme i min egen lejlighed længere.

Jeg er så klar på, at der skal ske noget nyt. Specielt fordi, at jeg se ham køre forbi ude på vejen fornyeligt. Min x chef kørte langsomt forbi. Det skal lige siges, at jeg bor ud til en hovedvej, men han kørte ikke 50 km, som man må. Max 20 - 30 km i timen. Og jeg så det tilfældigvis, da jeg bor i stuen... Jeg var chokeret og utilpas. Så mine før dejlige vinduer ud til gaden, er nu blevet til at lurer hul, som jeg har lyst til at smide en seddel i, hvor der står "Jeg kan se du kigger, fuck af.". Men det vil nok også være for aggressivt.

Min lejlighed er pludselig blevet et pausested, hvor det før trods alt var mit hjem. Jeg ved, at jeg skal væk og gerne inden for det næste år faktisk. Er det for meget at forlange? Hvad dælen kan man gøre, så jeg atter kan føle mig hjemme i mit eget hjem? Jeg har skiftet samtlige store møbler ud, så det nu kun er egne møbler. Men minderne fra de 6 mennesker, som også i løbet af årerne har boet i min lejlighed, hænger ved og jeg er den eneste, der ikke har flyttet mig. Jeg får ikke noget bedre en denne lejlighed, så hvis jeg bare kunne finde glæden ved den igen, så ville jeg faktisk blive glad.

Den helt store sorte skygge er da bestemt, at lige præcis han ved, hvor jeg bor. Det er uhyggeligt, at jeg så ham i sidste uge. Men hvad nu, hvis det ikke er første gang, at han kører forbi og kigger ind. Puha, bare tanken gav mig kuldegysninger.

Min træthed har virkelig været altoverskyggende i dag. Endnu en nat med uro og søvnløshed har været på spild. Ingen mareridt dog, bare mangel på søvn. Aftenen bliver derfor ikke brugt på yderligere positivitet - udover at komme ud med min frustrationer her på kanalen. Det er den bedste beslutning, jeg har taget længe.

Neola - The New One.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Luftforandring. er publiceret 29/03-2021 18:53 af Neola.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.