2 år siden

Tid hos psykiater, angst og depression.

How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
8 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
3 måneder, 27 dage siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
7 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
8 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
15 år siden
Hej.

Da jeg startede med at skrive herinde, havde jeg ikke forventet, at jeg ville få en diagnose. Eller en mulig en. Jeg har fået en tid til en psykiater om en måned. De har ikke rigtig tid før. Lægen mente, at jeg havde en depression og muligvis angst over det traumatiske der skete i sommers. Jeg er sådan en, der synes det der angst er noget pjat. Og som jeg fik en besked om tidligere herinde, så er det jo ikke for sjov, at eksempelvis soldater kommer hjem med angst og PTSD. Men jeg synes jo bare ikke mit er så traumatisk. Jeg underspiller det nok lidt, da han jo ikke rørte mig. Det var rent verbalt. Men det er sat sig i en sådan grad, at jeg ikke ved, hvad jeg skal stille op længere.

Men nu fik jeg depression i dag eller lægen mente, at jeg udviste tegn på svær depression uden selvmordstanker. Har derfor også fået en henvisning til psykolog, så jeg fremadrettet kan få det lidt billigere. Nu kan jeg bare ikke forsætte hos hende, som jeg er startet ved, da hun ikke tager henviste patienter ind.

Og så har jeg hentet baldriandråber, så jeg måske kan få hjælp til at sove bedre. Har besluttet at slukke for min telefon og andre skærme kl. 20.30, så jeg har en time inden sengetid, hvor jeg ikke kan være på min telefon. Nogen idéer udover at læse en bog og meditere, som jeg kunne gøre i den time?

God aften. Jeg burde få pudset mine vinduer.

Neola - The New One.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tid hos psykiater, angst og depression. er publiceret 14/04-2021 19:24 af Neola.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.