3 år siden

Tid hos psykiater, angst og depression.

Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
10 år siden
Hej.

Da jeg startede med at skrive herinde, havde jeg ikke forventet, at jeg ville få en diagnose. Eller en mulig en. Jeg har fået en tid til en psykiater om en måned. De har ikke rigtig tid før. Lægen mente, at jeg havde en depression og muligvis angst over det traumatiske der skete i sommers. Jeg er sådan en, der synes det der angst er noget pjat. Og som jeg fik en besked om tidligere herinde, så er det jo ikke for sjov, at eksempelvis soldater kommer hjem med angst og PTSD. Men jeg synes jo bare ikke mit er så traumatisk. Jeg underspiller det nok lidt, da han jo ikke rørte mig. Det var rent verbalt. Men det er sat sig i en sådan grad, at jeg ikke ved, hvad jeg skal stille op længere.

Men nu fik jeg depression i dag eller lægen mente, at jeg udviste tegn på svær depression uden selvmordstanker. Har derfor også fået en henvisning til psykolog, så jeg fremadrettet kan få det lidt billigere. Nu kan jeg bare ikke forsætte hos hende, som jeg er startet ved, da hun ikke tager henviste patienter ind.

Og så har jeg hentet baldriandråber, så jeg måske kan få hjælp til at sove bedre. Har besluttet at slukke for min telefon og andre skærme kl. 20.30, så jeg har en time inden sengetid, hvor jeg ikke kan være på min telefon. Nogen idéer udover at læse en bog og meditere, som jeg kunne gøre i den time?

God aften. Jeg burde få pudset mine vinduer.

Neola - The New One.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tid hos psykiater, angst og depression. er publiceret 14/04-2021 19:24 af Neola.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.