6 måneder, 11 dage siden

Jeg brød sammen i morges.

At blive håndplukket
Olivia Birch...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
8 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
6 måneder, 14 dage siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
6 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
6 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
12 år siden
Plan B
Dus
5 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Hej.

Jeg vågnede i nat. 03.28 med hamrende hjerte og en frygt for, at han var brudt en i min lejlighed. Det har jeg kæmpet med i en uges tid nu. Frygten for at han pludselig står der med en kniv. Jeg falder ellers hurtigt i søvn igen, men jeg kan bare mærke, at jeg sover elendigt for tiden. Jeg er konstant på vagt. Jeg ved fandme ikke, hvad der sker. Jeg er så rationel tænkende normalt. Så jeg bliver faktisk lidt sur på mig selv over, at jeg tillader mig selv at have de her tanker. Men jeg har dem også i vågen tilstand. Ala, hvad gør jeg, hvis han pludselig står der. Så gennemtænker jeg hele scenariet i mit hoved og kan blive helt ked af det ved tanken.. Så jeg har vel egentlig mareridt i både vågen og søvntilstand.

Er der nogen der har et trick til at undgå det. Jeg prøver jo at være rationel omkring det, slå det væk og forsøge at tænke på noget andet. Men det kom så vidt i morges, at jeg måtte sætte mig grædende på gulvet og melde mig syg fra arbejde... Jeg mistænker også lidt min frygt for, at det er så slemt, fordi han jo faktisk ved, hvor jeg bor. Han kørte forbi for mindre end en måned siden. Jeg er oprigtig bange for, hvad han kunne finde på. Jeg ser ham ikke, som et rask menneske. Men det tvivler jeg også på, at jeg selv er længere...

Jeg ved godt, hvor angsten for, at han bryder ind kommer fra. Der var nemlig ikke lås på de værelser vi boede i på forretningsrejsen. Det var et gæstehus, som vi boede i - så da jeg havde afvist ham brugte jeg resten af natten på at lytte, hvor han befandt sig henne. Det er helt sikkert det, som har sat sig og jeg sov kun få timer den nat og sikkert ikke særlig sammenhængende. Hvad nu, hvis han kom ind?

Men, hvad fanden gør jeg for at stoppe de her mareridt, så jeg kan få mit liv tilbage?!

Neola - The New One.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg brød sammen i morges. er publiceret 14/04-2021 07:56 af Neola.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.